A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

Levelezési cím: 1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13

Hála migránsmódra - agyonverte a migránsmentő szervezet elnökét egy bevándorló

Álmában,  vascsővel verték agyon egy migránssegítő szervezet nyugdíjas elnökét. A főként nyugdíjasokból álló társaság körülbelül hatvan bevándorlónak segített új életet kezdeni. A gyilkossággal gyanúsított 20 éves afgán férfi indítéka még nem ismert.
 
Vérbe fagyva találtak rá saját otthonában arra a nyugdíjas tanárra, aki Cherbourg városában működő Itinérance nevű migránsokat segítő szervezet elnöke volt.
 
A France3 korábbi riportjából kiderült, hogy a kis közösség körülbelül hatvan bevándorlónak segített. Voltak közöttük csecsenek, afgánok, szudániak, albánok, szíriaiak és még számtalan országból érkezettek. A döntő többségben nyugdíjasokból álló szervezet saját pénzén és támogatók segítségével francia nyelvtanórákra járatta őket, hogy könnyebben beilleszkedhessenek a társadalomba. Jean Dussine gyakorta a saját házában szállást adott újonnan érkezett migránsokat.
 
A Bretteville-en-Saire-beli otthonában egy alig 20 éves afgánnak adott átmeneti menedéket, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy vascsővel, álmában agyonverte a nyugdíjas tanárt.  A nyomokat és a gyilkosság indítékát most vizsgálják.
 
Fotón: Jean Dussine gyakorta a saját házában szállást adott újonnan érkezett migránsokat. Ez okozta a halálát.
 
V4NA nyomán