Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Karácsony a fallosz fetisiszta

Most, hogy Doktor Miniszterelnök (copyright by Megadja) megadta Karácsonynak a kegyelemdöfést, döbbentem rá Tarlós István főpolgármester fájó hiányára. Péntek reggel telibe talált Orbán mondata, hogy tudniillik Karácsony az a fajta, aki disznóvágáson vacsorára érkezik, de nem bánja senki, mert legalább nincsen láb alatt. Mert munka helyett egész nap zsebhokizik, fészbukol, a nap végén beül az Atv-be, és másnap újra kezdi, teszem hozzá.
 
A vegyes felvágott ellenzék a budapesti főpolgármesteri székbe beleszuszakolja az agyilag meglehetősen egyszerűen bútorozott fickót, akit a választópolgár elkönyvel egy nem sok vizet zavaró, ha kell, ha nem vigyorgó kétbalkezes suttyónak. Rálegyint, hadd boldoguljon!
 
Magam tulajdonképpen ügyet nem vetnék rá, tőlem aztán ellavírozhatott volna itt ki tudja még meddig, ha nem jön a járvány. De jött, látott és legyőzte Karácsonyt, mint hivatalban lévő főpolgármestert leskalpolta a koronavírus. Mondják a halál után is nő még a haj, a köröm meg a szakáll is, de mindhiába, neki már mint főpolgármesternek, édesmindegy mi van a szájában és mi bukik ki onnan.
 
Zsebhoki, tökölés, tökörészés. Ennyi marad utána.
 
Így járt.
 
czyla