Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Kunhalmi Ágnes újratöltve

Kunhalmi Ágnes, újabban az MSZP elnök aspiránsa azért bírálta a Nemzeti Alaptantervet, mert abban fasiszta írók kaptak helyet, többek között Nyírő Gyula.
 
Természetesen Nyírő Gyula orvos és nem író, nem is fasiszta és Nyirő József az író sem az. Kiváló magyar emberek mindketten, nyugodjanak békében.

 
Kunhalmi Ágnes azonban oktatási szakpolitikusa annak az MSZP-nek, mely sohasem tagadta meg bolsevik gyökereit, sőt vállaltan utódja a XX. században 100 millió áldozatot szedő gyilkos ideológiát követő állampártnak, az MSZMP-nek.
 
Kunhalmi, a „szakpolitikus”, amikor nem a TV székházban fetreng a földön, ott ül a Magyar Országgyűlésben, s mint olyan, szavaz. Talán mégsem mindegy, hogy mit forgat a buta fejében és mi jön ki Kunhalmi száján, és mit hagy javítatlanul az ATV-ben a vele beszélgető műsorvezető.
 
Mert előfordulhat ám, hogy a kicsit szovjet, néha pityókás képviselő asszony bárdolatlan böfögése a külföldi liberális sajtóban már úgy terjed tovább, hogy az orbáni Magyarországon az egyik fasisztáról Nyírő Gyuláról kórházat neveztek el, a másik fasisztát Nyirő Józsefet pedig a Nemzeti Alaptantervbe emelték.
 
szerk.