Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Gyurcsány leleplező mondata

Erre kevesen hivatkoznak az őszödi beszédből, pedig szerintünk fontos: nekünk ez nem megy, hiába, ennyi tehetségünk van gyerekek. Mondta 2006-ban, és mint látjuk, Fletó azóta csak romlott.
 
Jobb szeretnék finom és nőies lenni, de addig szórakozik velem ez a Gyurcsány vezetése alatt összeálló liberálbolsi banda, hogy olyat mondok, amit magam is megbánok. A gomba módra szaporodó ellenzéki aktorok átlátszó hazugságait, bicskanyitogató szemtelenségeit és önmaguk istenítését annyira unom. Láttam is már néhány tavaszt, tehát szél ellenében szagról is felismerem a balliberális levitézlett apák fiait és leányait. Ezeknek a hadaknak irányítói egyszer már ki lettek ismerve. Kimutatták a foguk fehérjét, világraszóló tehetségtelenségük, alkalmatlanságuk, maffiaszerű működésük a külföldi támogatóiknak is sok lett. Soros ugyan bepróbálkozott még Bajnaival, de a csenevész kis jellemre nagy lett a libatollal tömött kabát, így aztán 2009-2012-es évek során megelevenedett a közmondás, mely szerint a sok (ki nem fizetett) lúd, disznót győz.
 
Az embereket súlyosan becsapták, tejjel-mézzel folyó kánaánt ígértek, ám nyomban a választások után kemény megszorításokat hajtottak végre, sajtójuk dübörgő gazdaságról számolt be, ezzel párhuzamosan iszonyatos pénzt vettek el az egészségügyből is.
 
Reformról nyilatkozgattak, közben csak a pénzmegvonáson járt az eszük és a kezük. Kórházak és osztályok megszüntetése, a vizitdíj és a napidíj bevezetésének szándéka mellett, egészségügyi dolgozók tízezreit és a betegek százezreit nézték hülyének. Az ember csak hüledezik, ahogy mostanság krokodilkönnyeket hullatnak egyebek közt az egészségügyért.
 
Hegyén hátán voltak az eltussolhatatlan korrupciós ügyek, anyagi visszaélések, a közpénzek felelőtlen felhasználása, Magyar Bálint és az egész általa vezette minisztérium botrányai, a Mucuska ügyön túl Demszky Gábor terepjárója, a horvátországi szigete, a lovának Budapestről Horvátországba szállított vízzel itatása, a Strabag-ügy, a metró ügy, a Mécs Imre és vejének ügye, Gyurcsány meggazdagodása, Gyurcsányné és az Apró villa titka, a fittelinázás, a Laborc ügy, a Szilvási ügy, a máig ható Fenyő gyilkosság ügye, a budapesti kerületek vezetőinek tocsikolása, a többiek korrupciós ügyei, a politikai vezetők és Simor MNB-elnök deviza számlái, a liberálbal politikusai és a maffia közötti hídverés ténye és a sok-sok feltáratlan ügy, amiről az egész ország beszélt az SZDSZ-szel kapcsolatban 1996 óta, és nem utolsósorban  a Spinóza házba befogadott, zsidó nőket orrbaverő Jobbikkal kötött szövetsége, a párt megszüntetését vonta maga után. De az SZDSZ-es személyek az úgymond "új és 21. századi" pártokba kötésig beleálltak, és tovább mérgezik a köz életét, bár az új pártablakokba maguk helyett más figurákat ültettek ki.
 
Gyurcsány őszödi hitvallásától, a „Hazudtunk reggel, délben meg este!” cinikus liberálbolsi szövegtől a teljes balliberális elit beájult. És most azzal vádolnak meg másokat, ami náluk nem véletlen volt, nem kisiklás, hanem napi ujjgyakorlatnak számított. Addig loptak és hazudtak és böszméskedtek, mígnem összecsaptak a hullámok Magyarország felett.
És ekkor mit mondott Gyurcsány?
 
“Ennyi tehetségünk van, gyerekek”
 
Az SZDSZ-szel kapcsolatos megállapításokat sem én találtam ki, hanem Bauer Tamás ismerte el.
 
Megtapasztaltuk, mennyi tehetségük volt 2006-ban a gyerekeknek, s ne feledjük, azóta csak romlottak.
 
czyla
 

(Korábbi írásunk egy részével emlékezünk az őszödi beszéd évfordulójára.)