Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


London muszlim főpolgármestere 120 millió euróval csökkentette a rendőrség támogatását

Éppen az Antifa - zavargások idején teszi mindezt. Korábban éppen ő volt az, aki a kormányt bírálta a rendőrség támogatásának megnyirbálása miatt.

Sadiq Khan, London polgármestere szerint a vírusjárvány miatt csökkent a főváros bevétele, ezért volt szükség erre az intézkedésre. Csak az a furcsa, hogy ezt éppen most, a BLM és Antifa tüntetések időszakában tette meg. Arról nem is beszélve, hogy korábban éppen ő volt az, aki a kormányt bírálta a rendőrség támogatásának megnyirbálása miatt.
 
A pakisztáni migráns hátterű, munkáspárti városatya nemrég azzal okozott botrányt, hogy kijelentette: túl sok fehér középosztálybeli férfi használja a kerékpárutakat.
 
Sadiq Khan az a londoni polgármester, aki korábban arról beszélt, hogy egy nagyvárosnak együtt kell élnie az állandó terrorveszéllyel, továbbá saját bevallása alapján ő kerüli az alkoholfogyasztást, és nagyon hiányzik neki ramadánkor a reggeli kávéja. Arról már kevésbé közöl részleteket, hogy korábban miért látogatott meg egy olyan Palesztináról szóló rendezvényt, amelyen a női és a férfi vendégek elkülönített bejáratokon érkezhettek meg a helyszínre.
 
V4NA nyomán
 
(2020.06.29.)