Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Papokat összevertek, kereszteket meggyaláztak – antifás katolikusgyűlölet

Black Lives Matter- zavargók megtámadták és megverték a plébániája mellett sétálva rózsafüzért imádkozó Thomas Haake jezsuita atyát az amerikai fővárosban.

 
Hét domonkos szerzetes sírhelyét és a temető központi kőkeresztjét festette össze horogkeresztekkel egy antifás tüntető a Rhode Island-i Providence Katolikus Főiskola (Egyesült Államok) kampuszához tartozó temetőben, június 22-én. A később elfogott 26 éves elkövető menekülés közben leütötte a főiskola biztonsági őrét is.
 

Antirasszistának nevezett tüntetők szombaton megtámadták és bántalmazták a Szent Lajos szobrát imádságos összejövetellel védelmező katolikusokat a missouri-i St. Louis-ban. A képen látható idős úrra ismeretlen folyadékot öntöttek, majd ütlegelni kezdték; a kimenekítésének hála könnyebb sérülésekkel megúszta.
 
"Black Lives Matter" tüntetők a múlt héten megtámadták és megverték a plébániája mellett sétálva rózsafüzért imádkozó Thomas Haake jezsuita atyát az amerikai fővárosban, Washington D.C.-ben. Az elkövetők elvitték a 80 éves atya telefonját is. Az esetet követő napon az egyik támadó ismét megjelent a plébániánál, és nyilvánosan inzultálta az idős papot.
 
Katolikus Válasz - KV Blog nyomán
 
(2020.06.30.)