Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Migránsok táboroznak Párizs központjában, hogy még több állami pénzt kapjanak

Az akciót három migránsmentő álcivil szervezet, köztük a Soros Györgyhöz köthető Orvosok Határok Nélkül szervezte, azért, hogy kiskorúnak nyilvánítsák a migránsokat, s így azok több pénzt kapjanak a francia államtól.

Sátortábort alakítottak ki a város központjában a migránsok.  El szeretnék érni, hogy kiskorúként kezeljék őket, csak azért, hogy jobb ellátást kapjanak. Az akciót három NGO szervezte, köztük a Soros György pénzelte Orvosok Határok Nélkül.
 
Június 29-én hétfőn este több mint hetven kísérő nélküli magát kiskorúnak mondó migráns vert sátortábort Párizs belvárosában a Place de la République közelében, az akciót három migránsmentő álcivil szervezet, a Comede, az Utopia56 és a milliárdos spekuláns Soros Györgyhöz köthető Médecins Sans Frontières (Orvosok Határok Nélkül) szervezte azzal a céllal, hogy nagyobb összegű támogatást és jobb ellátást kapjanak a migránsok az őket befogadó francia államtól.  
 
A tiltakozó migránsok nagykorúként szerepelnek a nyilvántartásban, de fellebbeztek és azt szeretnék, hogy a francia állam kiskorúként bánjon velük egészen addig, amíg megszületik ügyükben a végső döntés. Mivel az eljárás akár évekig is eltarthat, azt szeretnék elérni, hogy addig kiskorúként tartsák őket számon, mert akkor veszélyeztetettnek számítanak, és jobb bánásmódban részesülnek, mint nagykorúként.
 
Az akcióban részt vevő Utopia56 nevű szervezet közreműködésével május végén szintén egy éjszaka leforgása alatt épült fel egy hatvan sátorból álló tábor a Villette parkjában, ám rengeteg helyi lakos tiltakozott a tábor ellen, így azt másnap lebontották és a lakóit, mintegy 80 embert, köztük nőket és gyerekeket buszokkal elvitték egy migránsokat befogadó központba.
 
V4NA nyomán
 
(2020.07.01.)