Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Balszerencse

Orbán kimondja az igazságot, és ez tetszik az embereknek, a balliberális sajtó elvtelen magatartását és hazudozását pedig megutálták, mert mi, (balliberális) újságírók, nem vagyunk tisztességesek.
 
Tán a bőség zavara okozza, hogy nem is tudom melyik korábbi vérellenzéki aktort idézzem. Még mielőtt az Index a "kormánypárti" bélyeget a Magyar Fórum "homlokára" sütné, itt sietek kijelenteni, ezt a véleményt is egy vérellenzéki sajtótermékből veszem át. Nem mondom, hogy nem csudálkozom szerző alkalmi éleslátásán, csupán megállapítom: ebben egyetértünk és hozzáteszem, észrevehetnék már végre azt is, hogy a magyar nyilvánosságot eluraló, magát mértékadónak hirdető sajtó, hiába történt itt 1990-ben politikai rendszerváltás, megmaradt a liberálbolsik, konkrétan a megszűnt szdsz-hez köthető klán irányítása alatt, és falazott, amikor a komprádor burzsoázia, a "szakember" minőségében tetszelgők, végzetesen meglopták az országot.
 
Erről persze eszembe jut az a pártállami vicc, melyben felkérdezik Kohnt, hogy mi a szerencse és a balszerencse definíciója.
Kohn válasza: Szerencse az, hogy szocialista hazánk, a Magyar Népköztársaság állampolgárai lehetünk, a balszerencse pedig az, hogy szerencsénk volt.
 
Szerencse, harsogta a balliberális kórus, hogy 2019-es őszi önkormányzati választáson az egyesült ellenzék megnyerte Budapestet, és több megyei jogú város és budapesti kerület polgármesterségét, balszerencse pedig az, hogy ezek, amint egy parányi hatalomhoz jutnak, azt arra használják fel, hogy házmester rémuralmat vezessenek be, világosodik meg egy másik vérellenzéki.
 
Azt nem értjük, bár mi évtizedek óta ezt mondjuk, ők hogy lehetnek ilyen későn ébredők.
 
Ezért újfent szólunk: az a gyanúnk, hogy a most ellenzékben lévő liberális jogállamról papoló politikai pártok közös miniszterelnök jelöltje nagy valószínűséggel a kommunista Apró Antal unokája, a szemkilövető Gyurcsány Ferenc felesége lesz. Dobrev Klára nagy lábát már betette az ellenzéki tárgyalóterem ajtónyílásába.
 
Akinek ez nem tetszene, majd a Niedermüller-abteilung és a DK-Momentum-MSZP csendőrség helyrerakja. (copyright by Hont András), mint ahogyan tette ezt a minap is, az általuk felheccelt és tüntetésre kirendelt SzFE hallgatóival. Hiába remélik, jelenleg nincs az az ellenzéki pártocska, amelynek kedvéért a balliberális sajtó rácsapná az ajtót a nagyméretű, nagyigényű asszony lábára. Azután majd utólag lehet jajongani, hogy ez a mai kormánypártokkal  kíméletlen, sokszor hazugságon kapott liberális, demokratikusnak hazudott sajtó miért nem tartotta be és töltötte be soha ellenőrző szerepét, hanem helyette miért lett bűntársa  a balliberális politikai erőknek, csakhogy akkor már későn lesz! "Önrendelkezés? Piacgazdaság? A tekintélyelvűség elvetése? Szabad városok? Merész kultúra? Ugyan." Figyelem! Ezt is Hont András mondja, mégpedig azért, mert megtapasztalta.
 
czyla