Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


A momentumos politikus szerint alternatíva lehet a véres tüntetés

„Amúgy is vagy folyjon vér, égjen kuka, törjön be szélvédő, robbanjon pártház, vagy maradj otthon...” – írta az egyik kommentelő a Facebookon, amire a momentumos helyi képviselő úgy válaszolt, hogy „na, ez legalább egy alternatíva”.

A Fidesz józsefvárosi szervezete lemondásra szólította fel Szarvas Koppány Bendegúz momentumos politikust, aki szerint az erőszakos megmozdulások alternatívát jelenthetnek a békés demonstrációknak – hangzott el az M1 Híradójában.
 
A Várba szervezett tüntetést múlt hét pénteken a Momentum Mozgalom. Korábbi felhívásukban azt írták, hogy azokat szólítják az utcára, akik kiállnak a szabad sajtó mellett.
 
A kormány leváltásához nem elegendőek a békés megoldások - írta Szarvas Koppány Bendegúz csalódottságában. „Amúgy is vagy folyjon vér, égjen kuka, törjön be szélvédő, robbanjon pártház, vagy maradj otthon...” – írta az egyik kommentelő a Facebookon, amire a baloldali politikus úgy válaszolt, hogy „na, ez legalább egy alternatíva”.
 
Amikor egy másik hozzászóló kérdőre vonta, hogy szerinte a vérontás tényleg lehetséges eszköze-e a tüntetéseknek, a Momentum józsefvárosi képviselője többször is megerősítette a véleményét: A békésnek az alternatívája a nem békés, az meg a fent leírtakkal jár – fogalmazott.
 
Az M1 Híradójában felidézték a parlament előtt tartott 2018-as decemberi tüntetést, ahol a tömeg gyújtogatott és füstgránátozott. Utóbbiba a Momentum elnöke is bekapcsolódott.
 
Fekete-Győr András, a Momentum elnöke elismerte, hogy mások mellett ő is elhajított egy füstgránátot.
 
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára Szavas Koppány Bendegúz hozzászólására reagálva úgy fogalmazott: a baloldal balhéval próbálja elrejteni a mondanivaló hiányát.
 

Nem nagyon látni, hogy mit ajánlanak az országnak járvány elleni küzdelemben, vagy éppen gazdasági lépésekben. Mi az alternatív programjuk? Azt is látjuk, hogy hogyan nem vettek részt a járvány elleni küzdelemben. Egy dolog marad, a parlamenti trollkodás, a folyamatos balhékeresés – mondta el az államtitkár.
 
Dömötör Csaba hozzátette, szerinte a magyarok nem vevők az erőszakpolitizálásra. A Fidesz józsefvárosi szervezete pedig lemondásra szólította fel Szarvas Koppány Bendegúz momentumos politikust.
 
Forrás: hirado.hu
 
(2020.07.29.)