Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13

Lengyel professzor: hatalmas összegeket zsebelnek be a genderesek

"Mindegyik nemnek más-más támogató szervezete van, amelyektől pénzt tudnak szerezni támogatás formájában – az embereket pedig különböző kampányokkal veszik rá az adományozásra."

Meglehetősen tabudöntögető interjút adott Aleksander Nalaskowski, aki olyan dolgokat mondott ki, amelyeket eddig talán még senki nem mert. A lengyel professzort a genderideológiáról és a különböző nemi identitásokról kérdezték annak apropóján, hogy a legnagyobb közösségi oldal jelenleg 56 lehetőséget kínál fel a nem kiválasztásánál a kettő biológiai nem helyett.
 
Ezek között megtalálható például az agender, a bigender, a cisznemű, a transznemű, a gender fluid, a nem bináris és az interszex is. Nalaskowski ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy a számtalan új nem hátterében szerinte valójában a pénzszerzés áll. Mindegyik gendernek megvannak a saját segítő szervezetei, amelyeken keresztül nemcsak lelki, de pénzbeli támogatást is kapnak.
 
Ahogyan arra a lengyel professzor is rámutatott, a különböző nemi identitású emberek mind más-más szervezetbe tömörülnek, és sok esetben különböző adománygyűjtésekkel tudnak pénzhez jutni. Számos LMBT-párti szervezet indít az oldalán adománygyűjtéseket, a jelenség reklámozásába pedig besegít a média és a hírességek is.
 
V4NA nyomán
 
(2020.08.01.)