Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Esélyes a chicagói randalírozók felmentése –az államügyész Soros kezéből eszik

Az Egyesült Államok egyik legveszélyesebb városának polgármestere a helyi államügyészt teszi felelőssé a történtek miatt, ugyanis a Soros által támogatott Kimberly Foxx alatt drasztikusan csökkent az elmarasztó ítéletek száma.

Komoly zavargások törtek ki Chicagóban hétfőn. Az Egyesült Államok egyik legveszélyesebb városának polgármestere a helyi államügyészt teszi felelőssé a történtek miatt, ugyanis Kimberly Foxx alatt drasztikusan csökkent az elmarasztó ítéletek száma.
 
Durva jelenetek játszódtak le Chicago belvárosában, ahol több százan randalíroztak, fosztogattak, ablakokat törtek be, és még a rendőrökkel is tűzharcba keveredtek.

 
Az órákig tartó lövöldözés után, helyi idő szerint hétfő délelőtt több mint száz embert vettek őrizetbe, a bűnözők üldözése miatt tizenhárom rendőr sérült meg.
 
Az incidensek után Chicago polgármestere, Lori Lightfoot és David Brown rendőrfőnök a Cook megyei ügyészséget tette felelőssé. Brown még arra is utalt, hogy az elkövetők visszaesők voltak, miután korábban következmények nélkül maradtak az előző zavargásokban elkövetett bűncselekmények. Kimberly Foxx elutasította a vádakat.
 
Kimberly Foxx mögött feltűnik Soros György is. Amikor Foxxot 2016-ban megválasztották, a tőzsdespekuláns az Illinois Safety and Justice nevű politikai akcióbizottságon keresztül 333 ezer dollárt utalt neki.
 
Mivel Foxx megbízása az idén lejár, így novemberben ismét indulnia kell az ügyészi választáson. Soros azonban nem bízza a véletlenre szövetségese sorsát, a Soros-féle Democracy PAC nevű politikai akcióbizottság ugyanis kétmillió dollárt utalt az Illinois Safety and Justice-nek.
 
Forrás: V4NA, hirado.hu
 
(2020.08.12.)