Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Salvini: terror a milánói katedrálisban

Salvini: Egy afrikai migráns a milánói dómban azzal fenyegetőzött, hogy elvágja a biztonsági őr torkát. Erre mit mond Anna Scavuzzo demokrata párti alpolgármester? Hogy meg kell érteni a migráns mentális állapotát. No comment.

„Terror-cselekmény történt a milánói katedrálisban. Az egyiptomi migráns –állítólag bűnöző, tartózkodási engedéllyel- –túszul ejtett késsel egy biztonsági őrt. Köszönjük az állami rendőrségnek a rendkívüli beavatkozást, amellyel életet mentett” – írta Salvini közösségi oldalán.
 
A Liga elnöke a bejegyzéséhez csatolja az Il Giornale lap augusztus 12-ei írását, mely szerint rendőri ellenőrzéstől tartva berohant az egyiptomi migráns a milánói dóm épületébe, ahol kést rántott, majd túszul ejtette a biztonsági őrt. A támadásban végül senki sem sérült meg, a migránst pedig őrizetbe vették.
 
Az Il Giornale szerint az egyiptomi migráns 2010 óta tartózkodási engedéllyel él Olaszországban, és nem volt ismeretlen a hatóságok előtt, ugyanis 2016-ban lopott a Milánó-Malpensai repülőtéren.
 
Milánó baloldali alpolgármestere szerint meg kell érteni a migráns mentális állapotát.
 
Erre Salvini így reagált: „Egy afrikai migráns a milánói dómban azzal fenyegetőzött, hogy elvágja a biztonsági őr torkát. Erre mit mond Anna Scavuzzo demokrata párti alpolgármester? Hogy meg kell érteni a migráns mentális állapotát. No comment.”
 
Forrás: Matteo Salvini közösségi oldala
 
(2020.08.13.)