Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Egy szemkilövető ebédje

Legalább erre a hétvégére fellélegezhet az ellenzék, Fekete-Győr elhírelte a Blikknek, hogy Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke nem fog szerepet kapni az ő kormányukban.
 
Eszem ágában sincs az ellenzék egymást gyilkolásának rejtelmeibe bonyolódni, amúgy is, amióta Gyurcsány és Fekete-Győr a tihanyi mólónál bejelentette a Momentum és a DK vezetésével a teljes összefogást, percről percre változik a helyzet.
 
Legyen elég annyi, hogy az ellenzéki összefogás minden szereplőjének felvételre állított okos telefon lapul a zsebében. Ők így járnak baráti beszélgetésekre és a jövőbeli koalíciót tervező látogatásokra. Ilyen sajátos bukéja van az ellenzéki együttműködésnek egyelőre a hamis ígéretekkel megszerzett fővárosban és a többi városban is ilymódon bizonyítják a kormányzóképességüket, ilyen erkölcsi és szellemi állapotban akarnak országos felhatalmazást kapni 2022-ben.
 
Manipulált, titkos hangfelvételeket készítenek,  azokkal  üzletelnek, egymást zsarolják és mindenekfölött hazudnak mint a vízfolyás.
 
 A tihanyi mólón még ott állt a két párt elnöke, mikor  a DK három képviselője már otthagyta Gyurcsány pártját.
 
Abban, hogy Gyurcsány nem akarna domináns szerepet vinni az ellenzéki összefogásban, senki sem hisz –Fekete-Győr Andráson kívül –  és az ő légből kapott feltételezésére a Demokratikus Koalíció sem reagált.
 
Gyurcsánynak az a megerősített ígérete, hogy a vele szemben állók "minden értelemben földönfutók lesznek, és egészen bizonyosan levegőtlen világ lesz itt, merthogy így van ez rendjén, higgadtan, racionálisan, szárazon" előrevetíti, hogy milyen elvek alapján kormányozhatna Gyurcsány és felesége Apró-Dobrev Klára miniszterelnöksége alatt a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd elnöke.
 
Ámbátor benne van a pakliban, hogy a választópolgár 2022-ben ráeszmél, hogy hú, a néger életbe, ezt nekem már egyszer eljátszották. Bajnai az akkor éppen ügyeletes miniszterelnök-jelölt ígérte, hogy nem jön vissza Gyurcsány, aztán már megint itt van feleségestül, Apró családostul a kertek alatt a szemkilövető.
 
Akár a korábban az MSZP-re szavazónak is szöget üthet a fejébe, miért is hazudja Fekete-Győr, hogy a nulláról építette fel Gyurcsány a DK-t? Hát ő csak tudja, hiszen megélte, mikor szándékosan szedte szét miszlikre az MSZP-t.
 
Egyszuszra egy kisebb riporton belül mi indokolja, hogy Fekete-Győr két ordas hazugságot is elsüssön? Úgy mondja, hogy nem fog szerepet kapni Gyurcsány, mintha erről ő dönthetne, vagy neki ebbe beleszólása lehetne bármikor is. Ez a Fekete-Győr féle erőfitogtatás valójában a gyengeség jele. Ugyanis a teljes ellenzéket legyorsulta a Böszme. 2022-re fel is zabálja őket, ebédre a momentumos Fekete-Győrt és a jobbikos Jakab Péterrel törli majd a zsíros pofáját.
 
czyla