Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Fehérellenes ideológia mellett állnak ki a klímarettegők

Már múlt héten is sarló-kalapácsos zászlóval vonultak, most pedig a fehéruralom ellen szólaltak fel azzal, hogy cenzúráztatni akarják a British Museumot.

Ellepték London városát az anarchista klímatüntetők, azonban egyre nehezebb behatárolni, hogy pontosan miért tüntetnek - egyébként illegálisan.
 
Már múlt héten is sarló-kalapácsos zászlóval vonultak, most pedig a fehéruralom ellen szólaltak fel azzal, hogy cenzúráztatni akarják a British Museumot.
 
Nem jutottak hozzá újságjukhoz szombat reggel több brit lap olvasói annak köszönhetően, hogy az Extinction Rebellion (XR), azaz Kihalás Lázadás szervezet körülbelül nyolcvan aktivistája elérhetetlenné tett két nyomdát az Egyesült Királyságban.
 
Olyan lapokat nem sikerült így kinyomtatni, mint például a Daily Mail, a Daily Telegraph, vagy a Financial Times. Az aktivisták az akcióval arra kívánták felhívni a figyelmet, hogy szerintük ezek a lapok nem számolnak be megfelelően a klímaváltozásról. A lépést az XR több volt és jelenlegi tagja is elítélte, és elfogadhatatlannak nevezte Boris Johnson brit miniszterelnök is.
 
V4NA nyomán
(2020.09.09.)