Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Migráns tartott fogva, megerőszakolta és fojtogatta az egyetemista lányt

A muszlim férfit korábban többször elítélték betörésért és nemi erőszakért, de a hatóságok azt mondják, tehetetlenek, ugyanis a rabló-erőszakoló nem rendelkezik dokumentumokkal. Bár állítása szerint koszovói származású, az ország nem hajlandó befogadni a bűnözőt.

A Maine-et-Loire megyében lévő Angers-ban egy többszörösen visszaeső bűnöző bevándorló – aki ráadásul az országban illegálisan tartózkodik – rátörte az ajtót egy 20 éves egyetemista lányra, akit aztán a saját lakásában fogva tartott és három órán keresztül erőszakoskodott vele, letépte a ruháit, fojtogatta és megfenyegette a lányt.
 
Néhány óra elteltével, mint ha mi sem történt volna, a férfi egyszerűen kisétált a lakásból, a lány pedig azonnal értesítette az egyik ismerősét, aki bekísérte a rendőrőrsre. Az egyetemista lány ruháiból DNS mintát vettek a rendőrök, így könnyedén be tudták azonosítani a tettest, aki már szerepelt a nyilvántartásban, mivel előzőleg több alkalommal is összetűzésbe került a törvénnyel. A férfit másnap le is tartóztatták a belvárosban. A 32 éves koszovói állampolgárt az elmúlt két évben többször is letartóztatták betörés és szexuális támadás miatt, egy esetben még egy fogyatékkal élő nőt is megerőszakolt.
 
2018-ban és 2019-ben ki is utasították az országból, de nem tudják kitoloncolni, mert Koszovó nem ismeri el állampolgáraként, így a francia hatóságok zsákutcába kerültek. Felvették a kapcsolatot a szerb és a macedón hatóságokkal is, de egyik ország sem hajlandó fogadni a köztörvényes bűnözőt, akinek nincs semmiféle hivatalos irata, így csak annyit lehet tudni, hogy Jugoszláviában született. Pontos születési hely híján azonban az egykori ország mai tagállamai közül egyik sem ismeri el saját állampolgáraként, így hiába van bírósági határozat a kitoloncolásáról, nem lehet azt végrehajtani.
 
V4NA nyomán
(2020.09.13)