Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Rossz címre ment szemetelni a Momentum

A balliberális párt tagjai vasárnap reggel egy budai társasház udvarára több zsáknyi összegyűrt konzultációs ívet dobtak. Rogánnak akarták címezni, ám a szomszéd kertjét szórták tele.

Rossz lakáshoz mentek, így a szomszédot találták meg a Rogán Antalnak szánt akcióval a Momentum aktivistái. A balliberális párt tagjai vasárnap reggel egy budai társasház udvarára több zsáknyi összegyűrt konzultációs ívet dobtak. A Miniszterelnöki Kabinetiroda megerősítette, hogy a miniszter az érintett társasházban lakik, de nem a kertes lakásban, hanem az emeleten, így a Momentumosok a szomszéd kertjét szórták tele – hangzott el az M1 Híradójában.
 
A Momentum közösségi oldalán tett közzé egy videót arról, hogy Rogán Antal házának kertjébe hogyan dobálják be az összegyűrt kérdőíveket.
 
A videóban a baloldali párt szóvivője bírálta a nemzeti konzultációt, mert az szerinte csak a Fidesz céljait szolgálja. Hajnal Miklós arról beszélt, hogy a szimpatizánsaik gyűjtötték össze az íveket, amiket visszavittek a konzultációt lebonyolító Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjéhez.
 
Hadházy Ákos és Szél Bernadett is azt kérte, hogy a kitöltetlen íveket nekik küldjék el az emberek – felhívásukhoz a Momentum is csatlakozott.
 
Ilyen előzmények után nem volt váratlan a momentumos akció, amibe azonban hiba csúszott: a papírokat ugyanis nem Rogán Antal ingatlanjába szórták, hanem az egyik szomszédhoz – a miniszter ugyanis a társasház felső emeletén lakik, nem a kertkapcsolatos lakásban.
 
Ismét a védekezést támadja Gyurcsány Ferenc és társult segédcsapata, a Momentum  – írta közösségi oldalán az akcióra és a DK-elnök hétvégi megnyilvánulására reagálva a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.
 

Dömötör Csaba emlékeztetett arra, hogy a baloldal nem szavazta meg a védekezést segítő intézkedéseket, üzemszerűen támadta az egészségügyi vezetőket és álhírgenerátort üzemeltettek, most pedig a konzultáció támadásával újra az összefogást gyengítik.
 
A politikus hozzátette: ha közel kétmillió ember elmondja a véleményét, akkor azt ők tisztelni fogják, a baloldal viszont kétségbe vonja. Úgy fogalmazott: ilyenkor legalább minden magyar számára kiderül, hogy nehezebb időszakokban kikre lehet számítani és kikre nem.
 
Forrás: hirado.hu
(2020.09.14.)