Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Kétszáznál is több migránssal szemben intézkedtek a rendőrök a hétvégén

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 98, szombaton 45, vasárnap 34 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások.

Péntektől vasárnapig 209 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.
 
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 98, szombaton 45, vasárnap 34 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és horvát határszakaszon 32 migránst fogtak el.
 
Az elmúlt héten az ország területén 555 migránst tartóztattak föl, és kísértek vissza az egyenruhások. A megelőző héten - augusztus 31-től szeptember 6-ig - ez a szám 613 volt. A román és horvát határszakaszon 52 migránst fogtak el az elmúlt héten. Embercsempészés miatt nyolc gyanúsított ellen indult eljárás - derül ki a rendőrségi összesítésből.
 
MTI nyomán
(2020.09.14.)