Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Hol van az a nyár?

Amikor az MSZP-SZDSZ és az ő médiája azt hirdette, hogy a kapitalizmus építésénél nincs üdvösebb, és kellenek az új kapitalisták is, mert a kapitalizmus elképzelhetetlen nélkülük.
Amikor a pártszövetség kikérte magának, hogy bármely balliberális oligarcha vagyona bűnös úton jött volna létre.
Amikor bocsánatos bűn volt, hogy a saját újgazdag elitje használta, felhasználta és kihasználta kora lehetőségeit, családi és egyéb személyes kapcsolatait, a politikai hátszelet, a bujkáló lehetőséget és a kínálkozó alkalmat.

Hol van az a nyár, amikor a balliberális értelmiségi és a politikus is természetesnek tartotta az üzleti magánvagyonok keletkezését, üdvözölte a virágkorát élő kapitalizmust, mondván, az teremtheti meg a nemzeti tőkét, sőt a sikeres piacgazdaság szükséges velejárójaként emlegette, amikor az állam színlelt szerződésekkel ajándékozott el értékes állami ingatlanokat és árusította ki a nemzeti vagyont.
Hol van az a nyár, amikor az összes MSZP-SZDSZ kormány minden üzletemberével kötött szerződése körében a szerződési szabadság elvét hangoztatta.

Hol van az a nyár, amikor néhányan úgy érveltek, hogy igen, hazudott is, lopott is, tehetségtelennek is bizonyult, be is vallotta, de le is váltották az Apró családba jó orral beházasodott, KISZ elitben gyökeredző fickót, aki évtizeden át vagyonának gyanús gyarapításával foglalatoskodott. Samesze fülelt az Antall- kormányban, anyósa fontos banki pozíciókból biztosította a vajra valót, a megvásárolt újságírók pedig elárasztották a nyilvánosságot a társadalmi elkötelezettségéről szóló cikkekkel a baloldal iránt és arról, hogy aki már bizonyított az üzleti életben, az kell a politikába.
Hol van az a nyár, amikor a rokonság szóba se került, nem számított, hogy a miniszterelnök felesége, a szülőanyja, plusz sok közeli rokona, a nagypapa haveri köre felelős gazdasági, politikai bizalmi szereplő maradt. Összefonódva a kommunista diktatúrával, oligarchát alkotva büntetlenül továbbélt, gazdagodott és egy egész országot vágott gallyra.

Hol van az a nyár, mikor még Kuncze is úgy gondolta, senki sem bizonyította be, hogy bármi rendben lenne akár üzletileg is Gyurcsány körül.
Hol van az a nyár, mikor nagy tétben mertünk volna fogadni, hogy a politika, a nagy húsdaráló, felőrli a hazudozót.
Az a nyár is elsuhant már és a bukás helyett mi a pálya? Az ellenzék tanácsköztársaságosdit játszik, Gyurcsánnyal az élen.

Az erkölcsileg és politikailag lejátszott fickó, mint az ellenzék vezetője, színházigazgatókat fenyeget.
Segédei a momentumos leninfiúk és lányok a magántulajdonra vetnek szemet.
Felesége, a Brüsszelben kimosakodott Apró unoka, a Dobrev Klára a magyar függetlenséget készül feláldozni. Az ellenzék sajtómunkásai pedig vagy amnéziában szenvednek, vagy csak tettetik azt.
 
czyla