Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Kovács Zoltán: Paul Lendvait nem zavarták meg a tények Orbán Viktor kritizálásában

„Ha csak az antiszemitizmus jutott eszébe a liberális mainstream kedvenc „Magyarország szakértőjének”, akkor talán írhatott volna néhány gondolatot a magyarországi baloldal legutóbbi jelöltjéről, a judapestező és tetűcsúszdázó Bíró Lászlójáról.”

Paul Lendvai legújabb könyvének kiegészítő fejezetében "führerdemokráciaként" minősíti a jelenlegi magyarországi politikai berendezkedést. Talán jogos elvárás lenne a zsidó származására oly büszke "újságírótól", hogy óvatosabban bánjon az ilyen súlyú kifejezésekkel és az antiszemitizmus már rommá cáfolt, de mégis végeérhetetlen vádjával – írja pénteki posztjában Dr. Kovács Zoltán államtitkár.
 
Az egykor komcsi kollaboránst, a ma már liberálisként aposztrofált Lendvait nem zavarták meg holmi tények Orbán Viktor kritizálásában. A magyar múlt „démonjainak”, mint a „nacionalizmus, embergyűlölet, korrupció és autoriter tendenciák” visszatérésének ecsetelése közben elfelejtette megemlíteni, hogy a magyar emberek sorozatban háromszor szavaztak bizalmat a jelenlegi kormányerőknek a balliberális erőkkel szemben, akik az országot az államcsőd szélére vezették. Elfelejtődött, hogy ez a kormány segítette Magyarországot ahhoz, hogy most az EU gazdaságának növekedési motorját adja Közép-Európa részeként, hogy visszavágtuk Magyarország államadósságát, és rekord 3,6 százalékra csökkent a munkanélküliség a koronavírus-válságot megelőzően. Ma Magyarországon a családoknak jobb, mint bármikor korábban, köszönhetően a kormány átfogó családpolitikájának, amely úgy tűnik a demográfiai adatok terén is kedvező fordulatot hoz.
 
De ha már ezek kimaradtak és csak az antiszemitizmus jutott eszébe a liberális mainstream kedvenc „Magyarország szakértőjének”, akkor talán írhatott volna néhány gondolatot a magyarországi baloldal legutóbbi jelöltjéről, a judapestező és tetűcsúszdázó Bíró Lászlójáról.
 


Forrás: Dr. Kovács Zoltán államtitkár Facebook-posztja Paul Lendvai könyvével kapcsolatban
(2020.10.16.)