Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info

Ráfáztak a Biden-párti fiatalok – véletlenül 16 ezer dollárt adományoztak a Republikánusoknak

Visszafele sült el a Trump-ellenes fiatalok TikTok-akciója. Bár le akarták húzni a republikánus rendezvény létszámát a hamis regisztrációkkal, az új foglalási díj miatt végül közel 16 ezer dollárt adományoztak a pártnak.

A TikTok-ot használó tinik közül többen is úgy gondolták, lehúzzák a résztvevők számát Staten Islanden egy nemrég megtartott republikánus rendezvényen. Ezt úgy akarták elérni, hogy bejelentkeznek az eseményre, ezáltal nagy létszámot generálnak, de aztán természetesen nem mennek el rá.
 
A dolog azonban gyanús lett a republikánusoknak – főleg azért, mert nagyon átlátszó álneveket használtak a Trump-gyűlölő tinik, akik ráadásul mind egy másik államban élnek. Olyan nevekkel regisztráltak, mint például „Ivana Punchyou” és „F-kyou Trump”. A Staten Island-i republikánusok vezetője, Brendan Lantry elmondta, hogy a helyiek közül körülbelül ezerötszázan regisztráltak az eseményre, a szám azonban hirtelen megugrott 15 ezerre, majd 75 ezerre, ez pedig gyanús volt.
 
Végül Lantry felesége volt az, aki megtalált egy TikTok-videót, amiben a Felisrae nevű, 19 éves felhasználó arra buzdította a követőit, hogy regisztráljanak a republikánus rendezvényre, de ne menjenek el.
 
A republikánusok azonban túljártak a tinik eszén, a jegyek lefoglalásához ugyanis bevezettek egy ötdolláros, vissza nem térítendő díjat. Viszont még ennek ellenére is folyamatosan érkeztek be a regisztrációk a Trump-ellenes fiataloktól. Ennek az lett az eredménye, hogy éppen azok, akik meg akarták akadályozni a rendezvény sikerességét, végül majdnem 16 ezer dollárt adományoztak a pártnak.
 
Lantry szerint ezek a fiatalok annyira utálják az elnököt, hogy még arra is hajlandók, hogy adományt fizessenek a Republikánus Pártnak azért, hogy trollkodjanak. Az eseményre végül mintegy kétezer-ötszáz helyi lakos ment el, akik egy videóüzenetet készítettek Trumpnak, hogy jobbulást kívánjanak neki, miután regisztrálták nála a koronavírust.
 
V4NA nyomán
(2020.10.17.)