Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info

Fricska

Brexit Pártból lezárásellenes párt

Átalakítja az Egyesült Királyság európai uniós kilépését támogató Brexit Pártot a vezető, Nigel Farage, az új politikai erő a koronavírus feltartóztatása érdekében elrendelt korlátozások elleni harcot tűzi zászlajára.

Ez fricska azoknak, akik a gazdaság leállítását és állandóan a folyamatos tesztelést követelik. (Egyébként értelmetlenül.)
 

A Reform UK nevű párt a kormány által elrendelt lezárások helyett a legsérülékenyebb csoportok védelmére fókuszálna, a társadalom többi részében a nyájimmunitás mielőbbi kialakulását tartaná kívánatosnak – közölte Farage, hozzátéve, hogy már leadta a névváltoztatást kérelmező papírokat a választási bizottságnál.
 
„A reform pártjaként akarunk ismertté válni. A név tükrözi az ambíciót” – közölte.
 
Boris Johnson brit miniszterelnök szombaton bejelentette, hogy jövő csütörtöktől négy hétre újból csaknem teljes zárlat lép életbe Angliában.
 
A brit EU-ellenes erőnek számító Brexit Pártot tavaly, év elején alapította Nigel Farage, akinek nagy szerepe volt abban, hogy a szigetország lakosságának többsége a közösség elhagyására szavazott a 2016-os referendumon.
 
hirado. hu cikke nyomán
 
Fotón: Trump elnök és Nigel Farage 
(2020.11.02.)