Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Soros megparancsolta az EU-nak: fel kell lépni Magyarország és Lengyelország ellen

És még azt mondják, a Soros-terv csak összeesküvés-elmélet.

Soros György szerint pénzügyileg szankcionálni kell azokat, akik nem fogadnak be bevándorlókat - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki online sajtótájékoztatóján.
Soros Györgytől semmilyen kioktatást nem tudunk elfogadni - tette hozzá.
Közlése szerint Soros György egy cikkében úgy fogalmazott: fel kell lépni Magyarországgal és Lengyelországgal szemben, és aki nem fogad bevándorlókat, azt pénzügyileg kell szankcionálni.
Magyarország azonban maga határozhatja meg, kivel kíván együtt élni és kivel nem. Maga dönthet arról, hogy a migrációt elutasítja vagy sem, a polgárok pedig már népszavazáson és országgyűlési választáson is világosan döntöttek erről - fogalmazott Gulyás Gergely.
Hozzátette, hogy a magyar ellenzék minderről Soros Györgyhöz feltűnően hasonló állásfoglalást tett közzé.
 
Pénzügyi zsarolást és politikai büntetést alkalmaznak az európai uniós intézmények a "Soros-terv" hatására - közölte Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár csütörtökön a Twitter-oldalán.
A Project Syndicate szerdán a Twitter-oldalán az Európának fel kell lépnie Magyarország és Lengyelország ellen című, Soros György jegyezte cikket megosztva azt írta, hogy Soros szerint közvetlenül fenyegeti a jogállamiságot és az Európai Unió jövőjét az, hogy Magyarország és Lengyelország megvétózta az EU hétéves költségvetését és a 750 milliárd eurós helyreállítási alapot.
Kovács Zoltán erre reagálva azt írta: "ha tudni akarjátok, hogy működik a Soros-terv": Soros György költségvetési büntetéseket javasolt azon országok ellen, amelyek nem fogadtak migránsokat 2015-ben. Jelenleg az EU-s intézmények pénzügyi zsarolást és politikai megtorlást folytatnak - olvasható a bejegyzésben.
 
MTI nyomán
(2020.11.19.)