Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Támadói cipőit kellett csókolnia és azt mondania magáról, hogy kutya

A svéd lányt a cipőjük megcsókolására kényszerítették migránsok, és arra, hogy azt mondja magáról, hogy ő egy büszke kutya. Közben többször is kinevették, fejbe rúgták, a haját tépték és leköpték.

A haját tépték és cipőik megcsókolására kényszerítették a lányt támadói. A sokkoló esetről videó készült, amelyen az egyik támadó Allahra esküszik, a másik pedig azt akarja a lánytól, hogy kutyának nevezze magát.
 
Egyre durvább támadásokról szóló felvételek jelennek meg az interneten Svédországban. Az áldozatok és az elkövetők is a legtöbb esetben fiatalok, a támadóktól pedig többször lehet hallani arabnak hangzó mondatokat.
 
Ez történt egy most megjelent felvételen is. Az áldozat egy lány volt, akit durván megszégyenített az őt körülvevő banda. A lányt a cipőjük megcsókolására kényszerítették, és arra, hogy azt mondja magáról, hogy ő egy büszke kutya. Közben többször is kinevették, fejbe rúgták, a haját tépték és leköpték. A Samhällsnytt nevű svéd portál leirata szerint a videón az is elhangzik az egyik támadótól, hogy Allahra esküszik.
 
Az eset nem egyedi Svédországban. Az áldozatokat szinte minden esetben megszégyenítik, illetve brutálisan meg is verik, mindezt pedig videóra veszik a támadók. Tavasszal például két olyan eset is volt, ahol a banda meztelenre vetkőztetett fiúkat, akiket aztán megvertek és meg is loptak.
 
Szintén lány esett áldozatul egy téli esetnél is a Samhällsnytt szerint. Akkor egy Hussein nevű felhasználó töltötte fel az internetre a videót a bántalmazásról. Ezen az látszik, ahogyan a földön fekvő áldozatot brutálisan ütik és rúgják.
 
https://samnytt.se/video-flicka-sparkas-i-huvudet-och-tvingas-kyssa-gangets-skor-sag-jag-ar-stolt-hund/
 
V4NA nyomán
(2020.11.19.)