Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


A Szenátust is célba vette Soros

Soros komoly összegekkel igyekezett segíteni Joe Bident, aki a jelenlegi állás szerint Amerika következő elnöke lesz. Ármánykodása azonban itt nem ért véget, ugyanis januárban rendezik az amerikai Szenátusi választás második fordulóját. A 90 éves tőzsdespekuláns ennek a választásnak az eredményét is megpróbálja befolyásolni.

Hiába van jelen állás szerint republikánus többség az Egyesült Államok Szenátusában, a januári második fordulós választáson még változhatnak az arányok. Soros György amerikai tőzsdespekuláns és szövetségesei pedig igyekeznek elősegíteni a fordulatot.
 
Az amerikai elnökválasztás körül több csalásra utaló jel is felmerült, mégis úgy tűnik, hogy bejöttek Soros György számításai: a tőzsdespekuláns komoly összegekkel igyekezett segíteni Joe Bident, aki a jelenlegi állás szerint Amerika következő elnöke lesz.

 
Soros ármánykodása azonban itt nem ért véget, ugyanis januárban rendezik az amerikai Szenátusi választás második fordulóját. A 90 éves tőzsdespekuláns ennek a választásnak az eredményét is megpróbálja befolyásolni.
 
A Georgia államban esedékes voksolás azért fontos, mert itt dőlhet el, hogy demokrata vagy republikánus többségű lesz-e a testület. Jelen állás szerint 50-48 arányban a republikánusok vannak többségben a Szenátusban.
 
A Black PAC frissen nyilvánosságra hozott adatai szerint a szervezet valamivel több mint 300 ezer dollárt fordít Raphael Warnock és Jonathan Ossoff támogatására. A csoportot egyébként azért hozták létre, hogy minél több fekete szavazót ösztönözzenek a voksolásra.
 
A Black PAC erősen kötődik Soros György Democracy PAC nevű politikai akcióbizottságához.
 
Az adatok szerint a szervezet legalább másfél millió dollárt kapott korábban Soros akcióbizottságától.
 
Más Soroshoz köthető szervezetek is bőkezűen támogatják a szervezetet. A Senate Majority PAC, amely Chuck Schumer, az amerikai szenátus demokrata párti frakcióvezetőjének érdekeltségeihez tartozik, 1 millió dollárt utalt. A Senate Majority PAC pedig 8,5 millió dollárt kapott Soroséktól, ami nem véletlen, hiszen  Schumer baráti viszonyt ápol a Soros-klánnal.
 
A Sixteen Thirty Fund is kivette a részét a Black PAC támogatásából 2,2 millió dollárral. A Sixteen Thirty Fund nem csak a Democracy PAC kifizetési listáján szerepel, a Nyílt Társadalom Alapítványok honlapja szerint 2018-ban 4,2 millió dollárt kaptak.
 
A Black PAC továbbá 6,3 millió dollárt kapott Michael Bloombergtől is, aki nemrég még az Egyesült Államok elnöke akart lenni.
 
V4NA nyomán
(2020.11.20.)