Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info

Cenzúrázza a transzideológia ellen felszólalókat a népszerű webáruház- USA

Abigail Shrier, arról írt könyvet, hogy a transzneműség őrülete hogyan csábítja el a gyerekeket, visszafordíthatatlan károkat okozva ezzel. A könyv fellelhető volt az amerikai Target üzletlánc oldalán, miután azonban felháborodtak ezen a balliberálisok, eltávolították a kínálatból. A Target a BLM mozgalmat népszerűsítő felhasználó panaszára válaszolt a döntéssel.

A transzneműségről és a genderideológia veszélyeiről írt könyveket távolított el weboldaláról az amerikai Target, magyarázatot viszont nem adott rá.
 
Kőkemény cenzúrával kell szembenézniük azoknak az embereknek, akik fel mernek szólalni a genderideológia és a transzneműség ellen. Ezt tapasztalta meg nemrég Abigail Shrier, aki arról írt könyvet, hogy a transzneműség őrülete hogyan csábítja el a gyerekeket, visszafordíthatatlan károkat okozva ezzel
 

A könyv fellelhető volt az amerikai Target üzletlánc oldalán, miután azonban panaszok érkeztek rá, eltávolították a kínálatból. Ami külön érdekes, hogy a Target egy minimális követőszámú, a Black Lives Matter mozgalmat népszerűsítő felhasználó panaszára válaszolt a döntéssel.
 
Ez a felhasználó arról posztolt a Twitteren, hogy szerinte a Target válasszal tartozik a transznemű közösségnek azért, amiért „transzfób” könyvet árul az oldalán. Erre a posztra válaszolt a Target, megköszönve, hogy felhívták a figyelmüket a problémára. Itt közölték azt is, hogy eltávolították a könyvet a kínálatukból.
 
Egy másik felhasználó szintén azért vonta kérdőre a webáruházat, hogy miként árulhat ilyen könyvet. Korábban ugyanis az üzletlánc támogatásáról biztosította a transznemű vásárlókat.
 
A Twitteren folyó csendes háborúra felfigyelt maga a szerző is. Abigail Shrier megdöbbenve konstatálta, hogy levették a könyvét az oldalról. Egyben feltette azt a rendkívül fontos kérdést, hogy nem zavar-e másokat, hogy a felvilágosult aktivisták döntik el, mit olvashatnak az amerikaiak.
 
Abigail Shrierhez hasonló sorsra jutott azonban egy másik szerzőnő, Debra Soh is. Ő szintén a genderelméletről és a nemi identitásról írt könyvet, amelyet nemrég ugyancsak eltávolítottak az oldalról. Ez a szerző is meglepődve kérdezte a Twitteren, hogy hova tűnt a könyve az áruház felületéről.
 
Debra Soh korábban a The Post Millennialnak adott interjút, amelyben azt mondta, hogy a biológiával és a nemiséggel kapcsolatos alapvető tudományos tények nem gyűlöletkeltők.
 
Shrier és Soh műve is visszakerült végül a Target oldalára, magyarázatot azonban egyik esetben sem adtak arra, hogy miért kellett levenni a könyveket a kínálatból.
 
V4NA nyomán
(2020.11.21.)