Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Migránsokat gyűjtöttek össze Szabadkán a szerb rendőrök

Szerbia belügyminisztere: óvnunk kell a polgárok egészségét. Mindent megteszünk azért, hogy a mindennapi életünk semmilyen módon ne legyen veszélyeztetve, még a migránskrízis következményei miatt sem.

A hatóság emberei a vasútállomás környékén is intézkedtek. Az akcióban Aleksandar Vulin is részt vett.

A szerb belügyminiszter azt mondta, az országban minden bevándorlónak megvan a joga és lehetősége arra, hogy a befogadóközpontokban tartózkodjon, ahol egészségügyi és más ellátásban részesül, de aki engedély nélkül elhagyja a központot és mindenki aki, azt hiszi, hogy nem kell tiszteletben tartania Szerbia törvényeit, az szembesülni fog a belügyminisztérium intézkedéseivel - jelentette ki Aleksandar Vulin. A belügyminiszter hangsúlyozta, hogy egy migráns sem tartózkodhat engedély nélkül a befogadóközpontokon kívül.
 
Aleksandar Vulin, Szerbia belügyminisztere: „Óvnunk kell az egészségüket, de óvnunk kell a népünk egészségét is. Szerbia emberséges és szervezett ország, de Szerbia mindenekelőtt egy olyan ország, ahol tisztelik a törvényeket. Senki sem szegheti meg a törvényeket, és az sem lehet, hogy törvényszegésért ne legyen megbüntetve valaki, és ne szembesüljön a minisztérium megfelelő reakciójával. A szerb belügyminisztérium tagjai továbbra is mindent megtesznek azért, hogy a mindennapi életünk semmilyen módon ne legyen veszélyeztetve, még a migránskrízis következményei miatt sem.”
 
Forrás: pannonrtv.com
 
(2020.11.25.)