Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Csak a szégyen

 
A vasárnapi időközi választásokat mind egy szálig bukta a Nagy Összefogás Koalíció. Normális pártok emberei tudomásul veszik, így jártak, majd elsőrenden elgondolkodnak, mi lehet a vereség oka. Ám ezek nem bíbelődnek, inkább azt vizionálják, valójában az ellenzék jelöltje nyert. Nyilván Karcagon is, ahol el sem mertek, (tudtak) indulni, de Mohácson meg végképp. Megírta a 24.hu, mennyire megerősödött az ellenzék. Gánton meg csak a baj van, mindenki elégedetlen. A demokraták sajtóját, amint tapasztaljuk, a tények nem zavarják, mintegy mellékesen említik, ja a fideszes jelölt nyert ott is.
 
Most rohadt nagy csend honol az ellenzéki médiában az Összefogás bukása körül, viszont olvasom egy vérbenforgó szemű, külföldre is írogató balliberális blogger oldalán, hogy Dr. Drábik János Amszterdamban több héttel ezelőtt tartott előadásában, nyílt antiszemitizmus bűnébe esett. Ne szépítsük –fegyelmez szigorúan a blogger - hiszen nem a kommunizmus kísértete járja be Európát, hanem az antiszemita Drábik doktoré, aki nem magától ment Amszterdamba, és ennek bizony nagy jelentősége van, mert a Magyarok Világszövetsége küldte - fokozza az izgalmakat vérbenforgó szemű blogger.
Patrubány Miklós a szervezet elnöke. Nála (bloggert leszámítva) ádázabb ellensége a magyar kormánynak alig van. Drábik doktor sem kísértet, élő hús-vér állapotában járt Amszterdamban, és nem tudok senkiről, akinek föltett szándéka lenne őt szépíteni. És hogy jön ez most elő? Miért hord blogger hetet-havat össze, megbolondult tán? Holott a lejáratás a cél. Mindennek a lejáratása, ami magyar. Készülnek már a szerencsi választásra. Akárhány szavazatot kapjon is a tetűhintázó jelöltjük, az mind egy szálig a magyarok bűne lesz. Nem a fondorlatos jelölő szervezeteké, hanem a népé, azon belül minden egyes szavazóé, akit csak megvezetett ez az aljas alakulat, az Összefogás nevű moslék-koalíció és a sajtója.
 
Tudom én, hogyne tudnám, ezt az ellenzéket a jellemtelenségén túl még az ág is húzza. Akármilyen nagy tehertétel a Gyurcsány házaspár, csak titokban tippelgetnek, vajon Ferenc csípőmozgással dúsított parlamenti felszólalásai, Klára webkamerás arca, kellemetlen hangja, Magyarország elleni fenekedése árt-e többet nekik, esetleg a raklap finomságú Vadai elvtársnőtől, vagy a kéjnő mosolyú Molnár Csabától, netán a pszichopata Jobbikostól kellene szabadulniuk inkább, ez a nagy dilemma, de hangosan szólni nem mernek, mert bármi áron a hatalomra meg a vele járó pénzre utaznak. Azonban az ország számára ennek a hatpárti összeállásnak a győzelme fölöttébb veszélyes. Látjuk, halljuk, Karácsony főpolgármestersége alatt mi történik, jószerével semmire nem telik, mert önmagukon kívül, minden támogatót aktív és inaktív közreműködőt fizetni, tartani kell. És ez lesz az etalon minden egyéni körzetben.
 
Ámbátor félénk utalásokat már tesz a Momentum elnöke Fekete-Győr, hogy hát fent nevezettek listavezetésével nem lehet nyerni, az InfoRádióban pedig elhangzik, Momentum- támogatók lettek a 21 tagú tanácsadó testületük gyurcsányistái közül Bajnai Gordon, Balázs Péter, Oszkó Péter, meg a politikailag haszontalan Bod Péter Ákos és Jeszenszky Géza is.
 
De ők sem szerelemből égetik magukat.
 
Csak úgy ne járjanak mint az ismert színész, akit a nemlétező szocializmusban díjaztak, s mikor a kollegák érdeklődtek, hogy pénz járt- e az oklevél mellé, lemondóan legyintett: Á, csak a szégyen.
 
Papolczy Gizella (czyla)