Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13Optimista tragédia

A hírek szerint Vásárhelyi Mária szociológus, a Nyilvánosság Klub szóvivője azonnali hatállyal felmondott az EU -ban sok pénzért henyélő ellenzéki képviselőknek. A kommunisták után most a liberálisokban is végképp csalódott szóvivőt annyira megrázta az az előzetes információ, mely szerint mégsem sikerült felszántatni és sóval behintetni  Magyarországot, hogy Angela Merkelt Európa elvtelen sírásójának nevezte, aki cserben hagyta a liberálbolsikat.
 
Holott a nemzeti önrendelkezésük csorbítása ellen fellépő lengyel és magyar kormányférfiak érveit elfogadó kancellárasszony csupán belátta, hogy politikai célból nem lehet elvenni sem a magyaroknak sem a lengyeleknek járó pénzeket, azért, hogy azokkal Soros emberei tetszésük szerint bánjanak a jövőben.
 
Más szóval Vásárhelyi szóvivőt elkápráztatta Gyurcsányné Apró Dobrev Klára hazudozásaiból, valamint a Gyurcsány alá besorolt Donáth Anna a mélyen magyar ellenes, momentumos Fekete -Győr, az ordító egér forma Jakab Péter és a nemzetközileg megdolgozott Szabó Tímea mocskos szájából áradó optimizmus. Annyira mondták, Soros elintézte, most nem fognak engedni.
 
Vásárhelyi szóvivő nagyon várta, a döntést, mellyel majd megfingatják a magyarokat, hogy arról kolduljanak, hogy az élettől is elmenjen a kedvük. Bízott Gyurcsány ígéretében, hogy ez lesz az az európai tagló, mely előkészíti a nagy győzelmet, hogy azután az ország valamennyi köztisztviselőjét, a színházigazgatókon túl, ideértve az ügyintézőket, titkárnőket, portásokat, előadókat, hivatalsegédeket stb. mindenkit, aki az Orbán kormány alatt hivatalt viselt azonnali hatállyal, indoklás nélkül ki lehessen rúgni, de úgy, hogy akik maradnának, azok is bánják életük végéig, hogy magyar kormány alatt szolgáltak.
 
Vásárhelyi szóvivő optimizmusa elszállt.
Pedig hogy remélte, sőt beleélte magát, hogy a moslék koalíció kormánya, internacionalista felhatalmazást kap arra is, hogy párt alapon, a nagy győzelem után tetszése szerint bárkitől elvegye a vagyonát, a nyakába soros biztost ültessen. Ami a magyar vállalkozókat illeti, azokat kiröhögjék, elhajtsák, az anyjukba küldjék, majd csak érteni fognak a szóból.
 
Vásárhelyi szóvivő szemrehány: ez nektek győzelem? Nem veszitek észre, hogy az EU, mint 10 éve mindig, most is cserbenhagyta a magyar demokratákat? Angela Merkel most is elvtelen kompromisszumot kötött a mi kontónkra? Lényegében eldöntötte a 2022-es választásokat is. Addig biztosan nem lesz jogállamisági eljárás Magyarország ellen, politikai kérdések miatt.
 
Ti nem tudjátok, hogy a magyar demokraták idegen segítség nélkül nem tudnak hatalomra kerülni? Hülyék vagytok?
 
czyla
 
(2020.12.10.)