Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Az asszonyság akció

Ha kígyósziszegést akarunk hallani, menjünk az állatkertbe, és Szabó, Szél vagy Bősz asszonyságügyi sziszegését kezeljük a helyén. Állapítsuk meg, ezek a némberek a Gyurcsány istállóban lettek felkészítve.
 
"Mi csináltuk meg a köteles akciót is. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket, és mi összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó meg a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés." - idézet a Debreczeni Józsefnek tollbamondott könyvből.
 
Az elbizakodott pszichopaták a köteles akciót másolták, noha tudták, hogy Orbán nem mondott semmi bántót. Még ha a Gyurcsány- féle ármányra nem is lesz vevő az óperencián túl élő tudós nő, az is mindegy mit mond, a beszélgetés felvétele a lényeg, amit majd összeraknak úgy, hogy Orbán ellen lehessen fordítani.
 
Gyorsan összeterelték hát a hazugság kommandót. A három sziszegő némber a fészbukon indított, a házi bloggerek az sms- t várták, közben kiadták az alsógatyában jeges vizet magára borogató Falus nevű tisztifőorvosi szerepében már egyszer lejátszott pártkatonájuknak a feladatot, hogy beszéljen Karikó Katalinnal.
 
Úgy hírlik, Gyurcsány beleélte magát, egészen felvillanyozta a gondolat, hogy kihasználja a beszélgetésben benne rejlő lehetőséget, ahogy kell, kicsit kiforgatva, összevágva mehetett volna adásba a műve a Klubrádióban, Pálinkás Szűcs műsorában.
 
Csakhogy Karikó Katalint, Szolnok szülöttét Szilveszterkor a miniszterelnök személyesen felhívta telefonon. Hosszan beszélgettek, Orbán udvarias volt, érdeklődő, tanácsot kért. Összegezve: a legmélyebb tisztelettel, (ahogy az elnökasszonytól hallottuk), illő szerénységgel hozta a formáját Orbán, tudniillik a nők iránti tisztelet (például kézcsók), közismerten sajátja viselkedésének. Egy olyan korban, amikor az elmebetegségig fokozott egyenjogúsítás hívei ott tartanak, hogy a nő vegye sértésnek, ha megkülönböztetett tisztelettel bánik vele egy férfi, például maga elé engedi.
 
Kurz und gut, ahogy a művelt francia mondja, a terv füstbe ment, a nagyon vágyott beszélgetés nem történt meg. Nincs mit összerakni, nincs mit kiforgatni. Ezek a némberek, Falussal együtt pedig lejáratták magukat, Gyurcsánnyal az élen, a Klubrádiótól a Népszaváig, le egészen a szikes talajig.
 
De ne feledjük, hogy csak a mentálisan egészséges emberek képesek alárendelni magukat a lelkiismeretük elvárásainak. Azonban akár Gyurcsánnyal akár az általa vezetett összefogással kapcsolatban lelkiismeretről még szót ejteni is felesleges.
 
Egy biztos, meg nem állnak, akcióznak, újabb lehetőség után kutatnak, kevernek, kavarnak.
Készüljünk!
 
czyla