Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Meseország vs. Magyarország

Meseország fura ország, még csak gondolatilag létezik, de királya már van, egy őszes úr, jelentős hálózati háttérrel, akiről azt beszélik, hogy gazdasági bűnözőként embermilliók, nemzetgazdaságok megzsarolásával szerezte mesés vagyonát, s most Magyarország megszüntetésére és Meseország felépítésére spekulál.
 
Meseország alapjai ki vannak tűzve. A felépítmény bebetonozása 2022-ben kezdődne. Addig sem tétlenkedik a király, ravasz propagandával álcázott hamis logikáját mesekönyvbe íratja. Ügyes. Ha majd a kicsi gyermek kizárólag Bence hercegért rajong, akit történetesen nem vonzanak a fiús elfoglaltságok, vagy a fiúvá változott lányért, esetleg azért a hercegért, aki nem egy hercegnő, hanem egy másik herceg mellett leli meg a szerelmet, mire felnő, számára az LMBTQ-csoportok mindennapjai kapnak prioritást. Meseországban anya, apa, Isten, család, haza, férfi, nő szavak értelmüket vesztik. Meseország királyának rádiója már van, onnan árad, hogy míg Magyarország a hárommillió koldus országa, addig a meseországiak kőgazdagok, mert másként hogyan tudnának dekádonként, rendszeresen 100 milliókat a király rádiójának adományozni.
 
Meseország mindenkié?
 
Mondjuk az enyém biztosan nem, ahogyan nekem nem királyom Meseország királya, az őszes úr, ki sok mindenkit szeret, kivéve Orbán Viktort.
 
Sorskérdésünk sorsa 2022-ben eldől. Bedőlünk-e a ravasz propagandának, engedjük-e, hogy feltöltsék bevándorlókkal a helyet,” melyet magyar erő szerzett vitézül,/ S magyar szív és ész tartott meg bizony. /Egy ezer évnek vére, könnye és/ Verejtékes munkája adta meg/ Szent jussunkat e drága hagyatékhoz.”?
 
És ez már nem mese.
 
czyla