Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info

A konzervatív újságíró róluk szóló könyvét akarja betiltani az Antifa

Még nem is jelent meg a könyv, de már be akarja tiltani azt az Antifa. Valószínűleg azért, mert a mű róluk szól, és arról, hogyan akarnak leszámolni a demokráciával.

Alig pár hét múlva várható a megjelenése egy konzervatív újságíró könyvének, ami az Antifáról és a demokrácia elpusztítására vonatkozó tervéről szól. Az indulatok azonban már most elszabadultak Portlandben emiatt, az Antifa aktivistái egy könyvesbolt előtt tiltakoznak a könyv megjelenése ellen.
 
Erről maga a szerző, Andy Ngo számolt be a közösségi oldalán. Mint kiderült, az aktivisták a belvárosi Powell's Books könyvesbolt előtt gyűltek össze hétfőn. Azt követelték, hogy a könyv ne jelenjen meg a boltban semmilyen módon.

 
A könyvesboltot hétfőn ki is ürítették, mert számítottak az Antifa megjelenésére és a zavargásra, miután bejelentették, hogy bár a polcokra nem fogják kirakni a könyvet, az online kínálatban elérhető lesz. A jelek szerint pedig a zavargás nem csak egyszeri volt, további tüntetésekre lehet számítani.
 
Az egyik aktivista arról beszélt egy videóban az üzlet előtt, hogy mindaddig meg fognak jelenni társaival a könyvesboltnál, amíg ott kapható a konzervatív újságíró könyve. Szerinte a megjelenés megakadályozása azzal érne fel, mintha megakadályoznák Hitler művének, a Mein Kampfnak (Harcom) kiadását.
 
Andy Ngo könyvének a címe Unmasked: Inside Antifa's Radical Plan to Destroy Democracy, és a szélsőséges Antifa mozgalom történetéről szól. Vannak benne interjúk korábbi követőkkel, és olyan emberekkel is, akiket megtámadtak az aktivisták. Utóbbiak közé tartozik egyébként maga Andy Ngo is.
 
A szerző szerint senki nem olvasta még a könyvet (ami februárban fog megjelenni), mégis be akarják tiltani, ami egy súlyos trendet vetít előre.
 
V4NA nyomán
(2021.01.13.)