Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Már a brüsszeli rendőrségre is rásütötték a rasszista bélyeget

Lenyelhette a drogot, hogy eltüntesse a bizonyítékot az a fiatal muszlim, aki Brüsszelben egy rendőri intézkedés után vesztette életét, valószínűleg drogtúladagolásban. A fiú családja azonban most tüntetést szervez a migránsok bevonásával, és a belga rendőrség által elkövetett hidegvérű gyilkosságról beszélnek. Úgy tűnik már Brüsszel sem tabu.

"Nem érezte jól magát a rendőrkapitányságon" miután letartóztatták, nem sokkal később meghalt a kórházban.

 Az ügyészség jelentése szerint a 23 éves Ibrahima-t egy kisebb hajszát követően tartóztatta le Brüsszelben a rendőrség. Nem sokkal az őrizetbe vétel után azonban a rendőrkapitányságon eszméletét vesztette. A fiút azonnal kórházba szállították, azonban rövid időn belül meghalt. A halál körülményei egyelőre nem megerősítettek, de sajtójelentések szerint a fiú valószínűleg drogtúladagolásban halt meg.


A fiú hozzátartozói azonnal követelték, hogy tisztázzák a halál körülményeit és azt, hogy a rendőrség pontosan milyen módon tartóztatta le, okozhatta-e az a fiú halálát. Ezen kívül rögtön demonstrációt hirdettek szerdára a közösségi oldalakon, hogy így gyakoroljanak nyomást a rendőrségre. A közzétett videókon a szervezők már a belga rendőrség által elkövetett hidegvérű gyilkosságról beszélnek, és a tettesek megtalálását követelik.

 

Forrás: V4NA

Fotó: illusztráció

(2021.01.13.)