Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Sarokpontok

Január első dekádjában a hat ellenzéki párt elnökei aláírtak egy nyilatkozatot a majdani működésük legfontosabb pontjairól.
 
A nyilatkozat szövege annyira semmitmondó, hogy kénytelen volt az összefogás bejelentését kierőszakoló sajtó úton útfélen a nyilatkozatban tátongó űrt a »ne azt keressük, ami elválaszt, hanem azt, ami összeköt« lózunggal betöltetni. Más szóval az ellenzéknek halvány pót-segéd-fogalma sincs arról, hogy mit akarhat a választópolgár, mondjuk ez nem is érdekli a pártvezetőket, se együttesen, se külön-külön. Nem képesek valós alternatívát kínálni a Fideszhez és Orbán Viktor miniszterelnökhöz képest, 2010 óta annyit tudtak kitalálni, hogy a legközelebbi választáson, ez a kormány aztán menjen. Most 2021-et írunk, s ők még mindig csupán a saját sajtójuk őrjöngőinek akarnak megfelelni, mert azoktól azt hallják, hogy elég szapulni az Orbán-kormányt, hiszen az összefogás jövendőbeli Gyurcsány-kormányának legfontosabb tette maga az összefogás, ami után már megy majd minden magától, felesleges bármiféle országos szintű politikai programok kidolgozásába kezdeni azoknak, akik kb. mint Makó Jeruzsálemtől, olyan távolságra vannak egymástól és az értelmes munkától, inkább bele sem kezdenek, mert akkor kiderül, arra telik tőlük, amit az önkormányzati választások óta Gödön, Pécsett, és Nagykanizsán bemutattak. Marakodásra.
 
Arra kíváncsi lennék, hogyan kutatta ki a ZRI, az MSZP és a Párbeszéd háttérintézménye, a se névvel, se listavezetővel, se programmal nem rendelkező, Gyurcsánytól Jakab Péterig való ellenzéki összefogásról, az 50 % feletti támogatottságot.
 
Karácsony megrendelésére a ZRI (Závecz riszörcs), ezzel az erővel hozhatná azt a kutatási eredményt is, hogy Budapest népe egyhangúan követelte ki a főpolgármester pártkomájának Jávor Benedeknek a havi 900 ezer forintos fizetése mellé a 112,1 milliós brüsszeli iroda fenntartását, vagy hogy Balogh Samu, Gy. Németh Erzsébet, Rényi Ádám Misetics Bálint, és testvére, valamint Gál J. Zoltánnak fizessen standapé millióhoz közelítő pulykapénzt, ilyen vészterhes időkben, mikor a kukákat is le kell egyébként pénz hiányában szerelni.
 
Már várom az IDEA Intézet (DK háttér) mérési eredményét, melyben az áll, hogy 50 százalék feletti azoknak az aránya, akik azonnali hatállyal követelik Gyurcsánytól, számolja fel a társadalmi igazságtalanságokat. Ennek jegyében a megkérdezettek több mint 50 %-a a családok helyett inkább a migránsok megsegítését szorgalmazza.
 
Ha az Iránytű Intézet (Jobbik) nem akar lemaradni, azzal rukkol elő, megmérte a 25 év alattiak hajlandóságát a náluk maradó személyi jövedelemadójukat illetően és azt 50 % -uk a Soros-féle civilszervezeteknek ajánlaná fel. Ezzel egyidejűleg, azt is megszellőzteti, hogy legutolsó mérésük 50% feletti támogatottságot mért az : Egyetért-e azzal hogy az ország válságos helyzetére való tekintettel, egyetlen jelenleg ellenzéki szabad város polgármestere se szúrhassa ki a barátok szemét 1 millió forint alatti pulykapénzzel? kérdésre.
– A ZRI pedig közzé tenné, hogy a 13. havi nyugdíjat visszaépítő Fideszben csalódott nyugdíjasok is mind az összefogásra akarnak szavazni, mert kifejezetten kérik, hogy Gyurcsány újra vegye vissza tőlük azt.
 
Ezt követően várom a naponta kiadott nyilatkozatokat arról, hogy sem Bajnai Gordon, sem Gyurcsány Ferenc nem vállal kormányzati tisztséget, ha nyernek.
 
És várom, hogy hazudjanak továbbra is reggel, délben meg este.
 
Aki pedig a sok hazugságot maguknak elhiszi, hát az magára vessen.
 
czyla