Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13Allah nekem adta ezt az autót, add ide a kulcsokat - Montpellier

Egy ismeretlen ember ült a vezetőülésben, amikor a férfi a parkoló autójához ment. A kocsi tulajdonosa megkérte az ismeretlent, hogy szálljon ki az autóból, de ő azt mondta, hogy Allahtól kapta az autót, úgyhogy nem száll ki.

 
A franciaországi Montpellier-ben ment autójához egy férfi, aki azzal szembesült, hogy a kocsiban, egy új Audi A5-ben egy számára ismeretlen afrikai férfi ül. Megkérte, hogy távozzon, de az ismeretlen csak annyit mondott, hogy "nem szállok ki, Allah adta nekem ezt az autót. Gyerünk, add ide a kulcsokat".
 
Az autó tulajdonosa teljesen megdöbbent, próbálta rávenni az ismeretlent a távozásra, ő azonban nem volt hajlandó, így kihívta a rendőröket, írja az Actu.fr.
 
Végül hosszú rábeszélés után a rendőröknek sikerült kiszállítania a 29 éves togói férfit az autóból, aki az egyik oldalablakot törte be, így tudott beülni a vezetőülésbe.
 
A rendőrség őrizetbe vette a férfit, akiről kiderült, hogy már korábban is volt hasonló ügye. Február 7-én fel is vették a montpellier-i kórház pszichiátriájára, de végül kiengedték.
 
Forrás: V4NA
Fotó: illusztráció
(2021.02.22.)