Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Niedermüller külföldi befektetőkhöz pumpálja az erzsébetvárosiak és a budapestiek pénzét

A VII. kerület baloldali polgármestere azon ingatlanokban kialakított mélygarázsokba tereli az autósokat, amelyeket korábban elvbarátai adtak el, például izraeli befektetőknek - jelentette ki a Volner Párt elnöke.
 
Volner János arról beszélt, Niedermüller Péter polgármester azért számolja fel a parkolóhelyeket a kerületben, hogy külföldi befektetőkhöz pumpálja az erzsébetvárosiak és a budapestiek pénzét.
 
Arra hivatkozott, hogy egy ausztrál cég több parkolóházat üzemeltet a területen, és ezek csupán 12 órás foglaltsággal számolva éves szinten csaknem 1,5 milliárd forintos bevételt termelnek.
 
Niedermüller Péter "elvtársai" a kétezres években egész háztömböket adtak el a VII. kerületben külföldi befektetőknek, amelyek egy részében a vevők parkolóházakat alakítottak ki. Ezekbe tereli most be az autósokat a polgármester, óránkénti 600 forintos parkolási díjért - mondta a pártelnök.
 
Hozzátette: az ingatlanok eladása miatt büntetőeljárás is indult, ám a "baloldali elfogultságot mutató" bíróság az eljárásokat kisiklatta.
 
A sajtótájékoztatón Volner János köszönetet mondott azoknak a "helyben élő zsidó embereknek", akik - mint mondta - megkeresték, és elmondták neki: mélyen felháborítja őket az, amit Niedermüller Péter a környéken csinál, és az is, amit a jelenlegi polgármester szocialista elvbarátai korábban a kerületben végrehajtottak.
 
Forrás: MTI
(2021.02.23.)