Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


A vakond belső zsebe

Minthogy a Magyar Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának elnöke, a jobbikos Stummer János kitette megnyerőnek nem mondható arcát a fészbukra, és bejelentette, egy élete egy halála, felfedi a nagy titkot: a kormány által titkosított információt most a nyilvánosságra hozza, – amely szerint Orbán Viktor egy saját alagutat akar magának építeni a Puskás Stadionba 2 milliárd forint értékben – elsőre kötelességünk megkérdezni, milyen rendező elv szerint került nevezett képviselő éppen a nemzetbiztonsági bizottság elnöki székébe?
 
Másodszorra pedig azt kérdezzük, hogyan maradhatott ebben a székben, miután már K (G) Béla a jobbik oszlopos tagja, a párt mindenféle kapcsolatának és pénzügyi alapjának megteremtője sem volt vádolható a hírek szerint nemzetbiztonsági szempontból a legjobb akarattal sem megbízhatónak?
 
És mivel három a magyar igazság, azt is megkérdezzük, de ezt már a moslékkoalíciót alkotó pártok képviselőitől, hogyan viszonyulnak ezek után vezérük, Gyurcsány évértékelőjének ama mondatához, hogy ”bennünket partnernek kell kezelni”?
 
Hogy lehetne partnernek kezelni olyan elemeket, akiknek a fejében és lelkében mélyebb a sötétség, mint a vakond belső zsebében?
 
czyla