Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


A gumimajom arcú

Azt beszéli már az egész város, hogy gumimajom arcú Bence, koszos lyukas zoknis Ákos, mocskosszájú Bangóné, s a fejét kizárólag faltörő kosként használó Kunhalmi képviselőnő igencsak le lett teremtve, mert a közös lista befutó helyeit nagyon akarják, bezzeg meló, az nuku, csak tesped mindegyik nyelvével a szájában. A párbeszédes gumimajom arcú Bence impotenciája hergelte fel Ferit a főnököt : képtelen egy normális videót készíteni arról, amint Varga a pénzügyminiszter megtámadja őt.
Ezért lett mindegyik rapportra berendelve.
 
A megfigyelő elvtárs hozta az excel táblát, Varjú komisszár elvtárs abból jelentett Feri elvtársnak a főncsinek: az elmúlt dekádban csupán raklap finomságú Vadai elvtársnő és jobbikos Jakab elvtárs hozta a formáját.
 
– Úgy van – helyeselt a főncsi. És a többi? A többi zero, értitek elvtársak, null coma null, –  dagadtak az erek a nyakán.
Varjú elvtárs elkomorult.
– Ezek mit képzelnek, – fordult suttogva a szóvivőhöz – mikor Gyurcsányné elvtársnő odáig fajul, hogy megtagadja saját édes nagyapját, apját, szülőanyját, jószerivel a teljes pereputtyot, akkor említettek, hogyan jönnek ahhoz, hogy semmibevegyék a hatalom erőszakos megdöntése marxista mesterének tanait? Mintha megfeledkeztek volna nevezettek Alinszky mesterről!
 
– Bangóné elvtársnő, te is azt hiszed, hogy elég volt a kizárólag szerinted kurva ütős jelenet felvételekor fetrengeni a TV-ben a földön. Hát nem elég! – emelte fel mutatóujját Feri főncsi. Tenni kell elvtársak, de nem olyan hülyeségeket, mint a kis fing Fegyőr, aki az esélytelenek nyugalmával pattog, mint kecskeszar a pallón. Utoljára szóltam, meg vagyok értve? És kiviharzott.
 
A kipellengérezettek közül a gumimajom arcú kétségbeesetten szaladt Fejenagy Tímea után. – Timi, mit tanácsolsz, mit tegyek? Ez az előválasztáson rámküldi Olgát! Bajban vagyok. Mekkora kretén ötlet volt, hogy pont a galamb szelídségű Varga Mihály lett nekem kiosztva. Lehetetlen provokálni. Próbáltam, hidd el. Nem ment.
 
Tímea megfordult, csípőre tette két kezét, rövid lábaival beterpesztett.
  – Mondd Bence, te tényleg ilyen hülye vagy? Szerinted a sajtó mire való? Jelentsd be, hogy mellbelökött!
 
A Népszava, a 24.hu, a hvg, a hang.hu oldalán már ott virít a hír: Varga Mihály mellbelökte Tordai Bencét. Mondta a gumimajom arcú.
 
czyla