Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


AZ ELVTELEN

Az Amnesty International, a brüsszeliták, a se szeri se száma jogvédők, a marxistává züllött Európai Unió parlamentjének többsége, jószerivel a teljes nyugati mainstream ajnározta a "majdnem meggyilkolt" aktivistát. Még Angela Merkelt is odaterelték a kórházi ágyához.
 
Putyin elnök pedig mosolyogva érvelt, azt mondta, nevetséges a vád, mert ha ő vetemedne valaha is ilyesmire, azt aligha úszhatná meg bárki, rá ugyanis nem jellemző a kontár munka.
 
Momentán meg úgy tűnik, hogy a CDU-val ellentétben az AI mégsem pályázik a világ legnevetségesebb jogvédő címére, mert levette Navalnijt az úgynevezett „lelkiismereti foglyok” listájáról.
 
Ha már az AI szerint is túl átlátszó egy elvtelen fickóról elhitetni, hogy az elvei miatt börtönözték be, remélhetjük-e, hogy a globális véleményvezérek jó útra térnek és nem nézik tök hülyének a földkerekség minden gondolkodó lakóját?
 
Valószínűtlen, hogy jó útra térnének, de talán a látszatra kicsit többet adnak majd és még időben eltüntetik az olyan dokumentumokat, amelyeken Navalnij mint fogorvos a Moszkvában élő migránsokat odvas fogként távolítja el. Az idegenekkel kapcsolatban teljes szanálást javasol és mindent, ami a pártjának és személy szerint neki az útjában áll, gondosan megtervezett, de határozott deportálás útján eltakarítani rendeli.
 
Valljuk be, elég sz@rul fest a nemzetközi liberálbolsevizmus zászlaján egy ilyen alak, ami alatt nemzeteket letaposva masíroznak és hirdetik a migránsok kötelező betelepítését.
 
Sto gyélaty?
 
Valószínűen azt a megoldást választják, hogy ez a lelepleződött, elvtelen Navalnij bocsánatot kér: úgy a közép-ázsiai országok polgáraival szemben belengetett vízumkényszer, mint az iszlamizmus elleni kemény fellépés ígéretét visszavonatják vele, bátyuska szembe köpi magát, úgy vallja be, csak eljátszotta a kemény nacionalistát, mert célja az ellentétes érdekek elvtelen felkarolásával a liberálisok és a nacionalisták elhódítása Putyin mellől.
 
czyla