Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


FERI

Hitelt érdemlő forrásaink szerint nem elképzelhetetlen, hogy ezen a hétvégén Ferivel farkasszemet nézett Gyurcsány a fürdőszobában, és ebből az alkalomból leordította a fejét: Feri, Feri te egy hazug tolvaj vagy, egy szemkilövető szemétláda, mit tettél a korábbi feleségeddel, mit hazudtál a diplomádról, a saját apádról? Elárultál mindent, a hazádtól kezdve a korábbi pártodig mindenkit, aki csak az utadba került, és a mostani szövetségeseidet is, te pipaszutyok!
 
Fel volt háborodva ebben a pillanatban Gyurcsány, majd hirtelen megenyhült magával, szinte nyájas lett, a következő pillanatban azután zavaros savó színű szemeiben gonosz fény gyúlt, és a homlokára csapott Ferinek. Tudod mit, te sötét gazember? Ezt elmondom hétfőn a parlamentben.
 
Nem látom be, mi kivetnivaló van abban, hogy én Gyurcsány a DK elnöke a sok piti pártot és pártemberkét a helyére teszem és egyúttal a saját feleségemnek az ellenzék közös miniszterelnöke címet garantálom. Élvezkedjen nyugodtan minden elemző azon, hogy egy nagy szar van, nem összefogás. Káráljanak csak, hogy Gyurcsány megint tesz a teljes ellenzékre, megint önkényesen tolakodik a nyilvánosságba, megint bebizonyítja, hogy egyedül az ő akarata érvényesül.
 
Feri hallgatta a beteg rizsát, és azon kezdett röhögni, micsoda cirkusz lenne liberálbolsi sajtó és politikai berkekben, ha kiderülne, hogy mondjuk a Fidesz vagy a KDNP bármilyen szintű vezetője a saját feleségét jelölné miniszterelnöknek.
 
Gyurcsány ráförmedt Ferire, te csak ne példálózgass, nem olyan időket élünk. Az én mindenhatóságom által diktált összefogás erkölcsi erejére gondolj, amely az emberek akaratát fejezi ki, és minden alattvalómból a legjobbat hozza ki, egycsapásra megszüntetve bennem is a csalásra, lopásra, korrupcióra, protekcióra alapozott régi világot.
 
Feri nem bírt magával, már hahotázott. Elképzelte Klárát, mint miniszterelnököt, rákérdezett Gyurcsányra: mondd, mi lesz, ha a DK gazdálkodásában akár a kampánypénzek, akár a tisztázatlan pénzforrások tekintetében csak a legkisebb jelét is látja a törvénytelenségnek, kérlelhetetlenül lecsap? Gyurcsány annyira begerjedt, hogy egyenesen a nyakát akarta elvágni Ferinek. Micsoda? Ha úgy adódik, nincs mese, a saját szülőanyját is előállítatja.
 
Aki nem hiszi, járjon utána.
 
czyla