Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Gyurcsányt le fogjuk győzni 2022-ben az utánfutóival együtt

Gyurcsányt Ferenc, a DK elnöke arról beszélt a parlamentben, hogy nem az a fontos, hány embert oltottak be. Facebook-posztban reagált Gyurcsány Ferenc parlamenti felszólalására a Fidesz frakcióvezetője.
 
„Ma reggel egész jó állapotban találták Gyurcsány Ferencet a balatoni nyaralójában, ezért elhozták a parlamentbe, hogy felszólaljon. Beszélt például a lopásért és más bűncselekményekért négyszer–ötször börtönre ítélt apjáról, és arról, hogy nem az a fontos, hány embert oltottak be” – írta Facebook-oldalán Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.
 
Kiemelte: „Pedig de, az a fontos. Lakosságarányosan legtöbbet az EU-ban. Sokat tett Gyurcsány, hogy ne így legyen, de így lett. A kormány jó döntést hozott, jó korán, a többi ország csak most ébredezik.”
 
„Ennek ellenére foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetéssel vádolta meg a kormány tagjait, és közölte, hogy »2022-ben vissza fog jönni (!) és nem lesz kegyelem«. A bukott, gyenge gazember fenyegetőzésétől eltekintve ennyit arról, hogy vissza akarna vonulni… Arról persze nem beszélt, hogy mi van azokkal, akiket az ő vezetésével beszéltek le az oltásról és meghaltak, és vállal-e felelősséget az oltásellenes kampányért, amit hónapokig folytattak. Aljas, hazug politikai bűnöző, le fogjuk győzni 2022-ben az utánfutóival együtt” – tette hozzá Kocsis Máté.
 
Forrás: hirado.hu
(2021.04.07.)