Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Helyosztó brigád a repülőn

Több mint egy éve nézzük, vagy inkább bámuljuk, mit művelnek Karácsonyék a saját fővárosunkkal. Hogyan nem képes működni az ország fővárosának élén a szünet nélkül káráló Szabó Tímea pártcimborája Karácsony Gergely főpolgármester és Leisztinger Tamás (volt)élettársa az alpolgármester Tüttő Kata által vezetve az a testület, melyet 350 ezer budapesti nem azért választott meg, hogy a nagy liberálbal összefogásból csupán annyira teljen, hogy a Gyurcsány- házaspár pártja által dominált belső brancsból kikhez és kik által jussanak el a források.
 
A budapesti tempóról jut eszembe, májusban lesz 15 éves a hírhedetté vált titkos őszödi beszéd. Annak kiszivárogtatásáig is évekig néztük mit művel Gyurcsány a saját hazánkkal. Bámultuk, hogy a kiszivárogtatás után ezt a töményen trágár aljasságot, a Gyurcsány által beismerten igazgatott sajtó és az elemzők hada igazságbeszédként értékelte.
 
Csodálkoztunk, mert ha ez igazságbeszéd volt, úgy ott és akkor a fő maffiózó a rablóbandának a képébe vágta, kész, vége, nem megy tovább!
 
–Dehogy tudom kiszámolni minden lépésünknek a következményét, - mentette fel önmagát Gyurcsány, viszont az ország kifosztására betanított rétegen elverte a port. Nem mellesleg le is hülyézte őket, az MSZP befolyásos véleményformálóitól kezdve Kornaival együtt Bokrost, Békesit, Surányit, Vértesen át a jó ég tudja kicsodáig. Gyurcsány egy apró hibáját azért elismerte: nem mindentudó ő. Na jó, hazudni azt egyedülállóan jól tud, de hát mint mondta, éppen elég munka volt fölkészíteni a függetlenségükkel kérkedő legbefolyásosabb lapok vezetőit és vezető publicistáit. Kimerítő ám, reggel 7 órától éjjelig hazudni, verni az asztalt, ordítozni, hogy kuss legyen, húzzatok már a picsába! A politikai egyeztetéseken a szövetséges pofájába vágni: itt az van amit én akarok, erre számíthattok! Mert semmit nem tudtok, ennyi kapacitásotok van, tehetségtelenek vagytok gyerekek!  Surányi Gyuri barátotoknál is elfogy a tudomány, amint számolni kell. Azt nem tudtam korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csinál semmit négy évig. Semmit. Nem tudok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszke lehetnék. Mert nem ti, hanem én hoztam vissza a szarból a kormányzást a végére! Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltatok négy év alatt, akkor mit mondjak? Teszetoszáskodni azt tudtok. De hiába volt a világgazdaság pénzbősége, ha én meg a szakértőim nem vetjük be a trükkök százait, akkor mi lett volna? Gyerekek, ti még ahhoz is hülyék vagytok és megbízhatatlanok, hogy elmondjam nektek, ki segítette, hogy ezt túléljük. De nincsen tovább. Nincsen.
Húzta le a rolót Gyurcsány a milliárdos hazudozó, állítólagos igazságbeszédével.
 
Ezzel mindenkinél betelt a pohár, akik korábban nem szavaztak azok is felkeltek a fotelből és elmentek szavazni. Gyurcsány el lett zavarva, nem kicsit, hanem nagyon. Azonban Őszöd óta eltelt 15 év és Gyurcsány pártja a DK közvéleménykutatója mérése szerint a legnagyobb ellenzéki párttá lett. A többi pártot a futottak még kategóriába sorolta maga Gyurcsány.
 
Nem tudom, egyedül vagyok-e az országban azzal, hogy én Gyurcsánynak nem hiszem el egyetlen mondatát sem, ebből kiindulva a balliberális médiaelitnek kötelessége lett volna leleplezni manipulációit, még azelőtt hogy ő elismerte azokat. De esze ágában sem volt. Ennyit a médiaelitnek tulajdonított erkölcsi fölényről.
 
Ahogy a fővárosban az orrunk előtt folyik a nagy újraosztás, a pozíciók és pénz felosztása, a budapestiek szolgálata helyett, a balliberális sajtó hozsannájával kísérve, ugyanilyen „szolgálatra” készül az ellenzéki összefogás pártelitje is. El akarják hinni Gyurcsánynak, ahogy hatalomra kerülnek, úgy válik számukra az ország tejjel-mézzel folyó Kánaánná, és a velük egyet nem értők számára földi pokollá.
 
Az nyilvánvaló, hogy a hatalomra kerülésüket valakinek finanszíroznia kell. A finanszírozónak cserébe nyújtott ellenszolgáltatást is valakinek finanszíroznia kell.
 
Ha igaz, hogy a politika koncentrált gazdaság, világos, hogy nem ideológia vagy elvek azonossága okán áll be Jakab, Fekete-Győr, Schmuck Erzsébet és Karácsony Gyurcsány mögé, kizárólag a gazdasági haszonszerzés reményében.
 
Nekem ugyan nem tisztem aggódni azokért, akik majmolják Gyurcsányt, de éppen az őszödi beszédben elhangzottak miatt sanszos, hogy a végén úgy járnak, mint a műtrágyázó gépen András bácsi, aki arra számított, hogy bepisál, arra is, hogy összecsinálja magát, de hogy mindaz a nyakába is folyik, arra nem gondolt volna.
 
czyla