Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Szélsőséges csoportban buzdítják az embereket a fehér-ellenességre

A csoportba beküldött képek azt hirdetik, hogy meg kell ölni a fehér embereket, akiknek nincs is jövőjük, mert a jövő fekete.

A Black Lives Matter mozgalom elveit követő csoport jelent meg tavaly nyáron a Telegramon Black Lives Matter Global néven. Ennek 1200-nál is több feliratkozója van, az ugyanakkor nem világos, hogy egy troll fiókról van szó, vagy valóban ezeket az üzeneteket közvetíti a csoport és egyet ért velük.
 
A csoportnak rendkívül durva tartalmai vannak, amelyek a fehér emberek ellen irányulnak. A képek között olyanok találhatók, amelyek azt hirdetik, hogy meg kell ölni a fehér embereket, hogy az ő életük nem számít, és hogy a gyilkosság valójában nem is gyilkosság, ha az egyenlőség érdekében történik.
 
A beküldött posztok és képek szerint a fehér emberek létezése maga a felsőbbrendűség, minden fehér ember náci, és a fehéreknek nincs jövőjük. Olyan kép is megtalálható a csoportban, ami azt hirdeti, hogy ne élesszék újra a fehér embereket, valamint ami azt mondja, hogy a nemi erőszak nem is számít annak, ha az áldozat egy kiváltságos személy.
 
De nem csak a fehérek ellen irányulnak bejegyzések, hanem több antiszemita és zsidóellenes postot is közzétesznek. Sőt, több kép is található kevert gyerekekről azzal a felirattal, hogy „követeljük a kevert fajú emberek sterilizációját”.
 
A Black Lives Matter Global csoportra Evelyn Rae hívta fel a figyelmet a közösségi oldalán. A Caldron Pool újságírója szerint fontos, hogy az emberek megtudják, hogy léteznek ilyen csoportok. Arra is rámutatott, hogy az ilyen csoportok ideológiái miatt nem jön létre kohézió és egység az emberek között, az üzenetek ugyanis gyűlöletet és megsemmisítést közvetítenek.
 
A Caldron Pool riportja a csoportról megjelent a Facebook-on is, ahol azonban az ezzel kapcsolatos posztjukat letiltották, gyűlöletbeszédre hivatkozva.
 
Forrás: V4NA
Fotó: illusztráció
(2021.05.10.)