Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


ÉBERSÉG, ELVTÁRSAK!

Az ellenség keze betette a lábát közénk. Pontosabban az Achilles sarkát. Zsákszámra veszik az ellenzéki városvezetőket.
 
Hát mi van itt elvtársak? Nekem a sajtóból kell megtudnom, hogy az MMM elnöke veri a gyerekét, a DK bukott szóvivője meg a fészbukon a f...-t, (fejét a falba, honi soit qui mal y pense! szerk.), a magas vékony Szilveszter Karácsony Gergely meg szinte vedeli az unikumot Gyurcsány ellen, Samu az újszülött állatkerti   kiselefánt összetéveszti Klárát az elefántmamával, ráadásul a zsúrpubik toronymagasan Jakab Péterben látják az erőt.
 
Ez kháosz és anarchia, ahogy megboldogult Grósz elvtárs mondta, annak idején.
 
És fehérterror.
 
Ha Márki-Zay nem mondja el az ATV-ben honnan tudtam volna meg, hogy pártjaink a saját soraikban megbúvó korrupciót eltakarják? Maguk nem tudják, hogy ez mekkora stratégiai hiba? Ceterum censeo, a korruptaktól meg kell szabadulni elvtársak! Ez nyilvánvaló. Abban igaza van a vásárhelyi polgármesternek, hogy meg kell szabadulni azoktól is, akik ragaszkodnak az egyfordulós előválasztáshoz. Meg kell szabadulni a pornófelvételeken és a bűnügyi aktákban szereplőktől. Persze nem mindenkitől, aki érintett, csak a felismerhetőktől. Mert ne tagadjuk, akadnak ellenzéki politikusok szépszámban, akik érintettek, ámbátor a fotókon nem felismerhetők. Ők maradhatnak.
 
De egy másodpercre se feledjük el elvtársak kinyilvánítani, hogy mindennek a Fidesz az oka! A Fidesznek, mint tudjuk, beépített emberei vannak sorainkban. Ne tagadjuk, több olyan városvezetőről tudunk, akiket a Fidesz meg tudott venni, le tudott kenyerezni.
 
Ezért ez az előválasztás mostani rendszere elvtársak így, egy kalap szart se ér. A Fidesz ide is beküldi az embereit, száz kétszázezer embert ideküldeni Kubatovnak smafu. Ez pedig nagyon könnyen eredményezheti azt elvtársak, hogy a legelutasítottabb jelölt, megnyeri az előválasztást, majd úgy fogjuk elbukni a körzetet a Fidesszel szemben, mint annak a rendje. Változtatni kell! A változás formájának megfogalmazója Mérő László elvtárs, az okos ember, arra jött rá, mint kiváló matematikus (pszichológus, publicista), hogy minden szavazás legnagyobb problémája a szavazó. Van abban valami, hogy bölcsebb lenne nélkülük megrendezni az előválasztást is, meg minden voksolást, ha egyszer végre sikerülne hatalomra kerülnünk. Addig is javaslom, Mérő elvtárs Telexben közzétett megoldását fogadjuk el, nüansznyi változtatással.
Listázzuk névszerint, hogy kik szavaztak az előválasztáson, és a szavazók listáját hozzuk nyilvánosságra nagyon látványosan!
Azt, hogy ki kire szavazott, persze tartsuk meg magunknak, azután azt, aki letért a lenini útról, majd járásonként, kerületenként, vagy akár utcánként megkeressük, ha önként nem akar visszalépni az általunk kiválasztott jelölt javára.
 
Ez a demokrácia, elvtársak!
 
Megelőző csapással győzzük le a fehérterrort!
 
czyla