Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Összeomlott a Nickelodeon nézettsége a genderlobbi hatására – így jártak

A Nickelodeon átlagos nézettsége 1,3 millió volt 2017 júliusában, de a folyamatos érzékenyítés és a szivárványos mesék hatására a 2021. júniusi átlagos nézettség 372 ezerre esett vissza.

A két legnagyobb mesecsatorna a Pride hónap alkalmából érzékenyítő videókat készített a gyerekeknek, amikben szerepel a Black Lives Matter mozgalom.
A Nickelodeon tévécsatorna egy baloldali aktivistát, és drag queent, Nina Westet is alkalmazta a reklámok elkészítéséhez.
 
A Pride Song videóban a meleg büszkeség zászlajának színeit magyarázza el egy dalban a drag queen. A most elkészült kisfilm nem az egyetlen, amelyet a gyermekek érzékenyítésére készítettek az elmúlt időszakban. A kék nyomok című gyermekműsor készítői Nina Westtel közösen készítettek egy videót, amiben a nem bináris mesehősök a drag queennel közösen énekelnek a meleg büszkeségről egy Pride felvonuláson.
 
 
A videóban a családok típusairól is énekelnek, beleértve a transznemű, a meleg és a nem bináris szülős családokat. 
 A videó az első három napban csaknem 164.000 megtekintést kapott a Youtube-on, de a hozzászólás lehetőségét eltávolították a videó alatt.
 
A Nickelodeon csatornán már korábban is megjelentek olyan filmek, amivel érzékenyíteni akarták a gyermekeket, de máskor nem ennyire nyilvánvalóan tették ezt, hanem beleillesztették az "oktató anyagot" egy rajzfilmbe.
 Ebben a filmrészletben az látható, hogy az ábécé sorolása közben, többször is megjelenik egy P betű, ami a szivárvány színeivel és a transzneműség kék-fehér-rózsaszínjével van megrajzolva.
 
A Nickelodeon mellett, a Cartoon Network is támogatja a gyermekek érzékenyítését, egy Instagram-bejegyzésben kívántak boldog Pride hónapot minden Lmbtq+ családnak. Emellett készítettek egy videót, amiben a San Diego-i Pride nagykövete, Jax mutatja meg magát, és beszél egy kicsit a másságról, illetve a személyes tapasztalatairól is.
 
De hiába, mert egyre kevesebben kíváncsiak ezekre a lényekre.
 
Forrás: V4NA
(2021.06.17.)