Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Kiskorú lányát kínálta fel a francia bíró, ügyvédje a stresszes életre hivatkozott

Olivier Bailly Dijon város családjogi bírája szexkapcsolatra kínálta fel kiskorú lányát az interneten, egy olyan oldalon, ahol feleséget lehet „cserélni” – írta a Daily Mail. A háromgyerekes apát tavaly vádolták meg kiskorú megrontásával és pedofíliával. Júniusban beismerte tettét egy meghallgatáson, de az volt a kérése, hogy megtarthassa állását, mert poszttraumás stressztől szenvedett egy 2007-es ügyét követően.
 
A bírót eltávolították hivatalából, valamint tíz évig terjedő börtönbüntetést kaphat. Feleségét, Sophie Véjux-Baillyt, aki szintén bíró, tisztázták. Azt mondta, hogy férje a fantáziáit élte ki, de sosem cselekedett azok szerint.
 
Olivier Bailly úgy bukott le, hogy a partnercserével foglalkozó oldalra feltöltötte kislánya fürdőruhás képét, és ezt jelentette az oldal üzemeltetője. Ezután magukat érdeklődőkként álcázó rendőrök buktatták le a bírót.
 
Ügyvédje, Pauline Neveu elmondta, hogy Bailly poszttraumás stressz szindrómában szenvedett a nemi erőszaktevő és sorozatgyilkos, Pierre Bodein ellen 2007-ben lefolytatott per után, amelynek főügyésze volt. Bailly a történtek ellenére azt mondta, hogy nem érzi magát méltatlannak a szakmára.
 
(Forrás: hirado.hu)