Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


A svéd miniszterelnök hazudott a magyarországi és a lengyelországi helyzetről

Szijjártó Péter szerint nem véletlen, hogy Stefan Löfvennek novemberben távoznia kell a miniszterelnöki székből, hiszen az irányítás jól láthatón kicsúszott a kezéből. Svédországban, az egekben vannak a bűnözési mutatók, 366 lövöldözés történt, a migránsok által elkövetett erőszakos bűncselekmények száma folyamatosan nő. Az sem válik a svéd jogállamiság dicséretére, hogy a bíróság nemrégiben enyhítette egy migránsokat megerőszakoló LMBTQ-aktivista férfi büntetését.

A bukott svéd miniszterelnök újra a magyarokat és a lengyeleket akarta kioktatni demokráciából, és - nem először - gátlástalan hazudozásba kezdett a svéd parlamentben a magyarországi és a lengyelországi viszonyokról - írta a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán csütörtökön.
 
Szijjártó Péter úgy fogalmazott, hogy „persze nem véletlen, hogy Stefan Löfvennek novemberben távoznia kell a miniszterelnöki székből, hiszen az irányítás jól láthatón kicsúszott a kezéből. Közbiztonságról már rég nem beszélhetünk Svédországban, az egekben vannak a bűnözési mutatók, 366 lövöldözés történt, a migránsok által elkövetett erőszakos bűncselekmények száma folyamatosan nő, legutóbb pedig már a szabadban játszó kisgyerekeket is meglőttek egy bandaháború során. A zsidó közösség elleni uszítások komoly következmények nélkül maradnak, migránsok még egy zsinagógát is felgyújtottak Göteborgban. Az LMBTQ-propagandisták szabadon járkálnak az óvodákba és az iskolákba, miközben az elmúlt években 15-szörösére nőtt a nemi identitásukkal elégedetlen, depressziós emberek száma. Az sem válik a svéd jogállamiság dicséretére, hogy a bíróság nemrégiben enyhítette egy migránsokat megerőszakoló LMBTQ-aktivista férfi büntetését.”
 
Hozzátette: „értjük tehát a svéd miniszterelnök frusztráltságát mindezek miatt, de ha többet foglalkozott volna a saját országa kormányzásával, mint a mi kioktatásunkkal, akkor lehet, hogy nem bukott volna meg.”
 
Forrás: Szijjártó Péter Facebook oldala
(2021.09.16.)