Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Feri benyomott

Kíváncsi lennék, milyen adatok birtokában hirdettek győztest...
Mi volt ez most tulajdonképpen? Hogy se elő se semmilyen választásnak nem felelt meg az biztos. Se formailag, se tartalmilag. Mert azt már Hofi Géza is megmondta, hiába írják rá a pincsi kutyára hogy oroszlán, a hülye is látni fogja, csupán csak pincsi. Itt tart a magát új, friss erőnek nevező LMP, meg a Momentum, hogy ezt elfogadják. Ungár Péter gratulál Czeglédy Csabának. Megnyerte, hadd vigye! Attól, hogy kiraktak pár száz sátrat, kedvenc helyeikre, amelyeken a Dobrev vezette öregasszonyrudli keresztültrappolt, még nem lett amerikai típusú előválasztás. Sőt ez a klasszikus kékcédulás választásoknak sem felel meg, mert Rákosi elvtársék legalább korán felkeltek, beültek egy teherautóba, mentek községről községre vitték a cédulákat, és összeszámolták azokat. Mert még tudtak összeadni. Ezeknek már az sem megy: a hódmezővásárhelyi polgi szavazatai közül egyszer csak eltűnt két és félezer, a Dobrev szavazatainak összeszámolásakor meg a 2009 +312=2917. Megkérdezte valaki: ezt most így hogy? Válasz: „ahogy hangsúlyoztuk tegnap éjjel is, ezek előzetes adatok, mert több helyütt még vannak pontatlanságok. A mai nap során igyekszünk megtisztítani az adatokat.”
 
Az életvitelszerűen szőrszálhasogatóknak ez megfelel? Akik abból élnek, hogy a kákán is keresik a csomót, ezt most benyelik? Igyekszünk megtisztítani? És addig tisztogattak, míg Dobrev nem nyert? A jövőben meg majd Karácsony érdekében tisztogatnak? Vagy hogy? És arra mi a válasz, amivel az egyik hasbeszélő a jobbikosok közül a mocskosszájú parizeres partizán elnökük csúfos leszereplését magyarázta az ATV-ben, hogy a községekben nem is lehetett szavazni, ahol meg mégis, ott 1 héten egyszer 4 órán keresztül állt csak a sátor.
 
Mik ezek, kik ezek, akik ezt a büdös bunkó bulit kitalálták, milyen emberek ezeknek a pártoknak a vezetői, akik ezt elfogadták, és ezt van képük nyilvánosan ünnepelni?
 
A községekben megesett nüansznyi kis csorbát persze szóban kiköszörülték: na de Dobrev a nagy Apró Antal unokája lement ám Vásárosnaményba! Azt a hétszázát, mondta Feri és bedobott még 3 felest, majd bebotorkált ünnepelni. Meg is könnyezte a nagy eredményt.
 
Van egy ajánlatunk, klikkeljen rá erre a linkekre, s nézze meg Ferit: https://www.youtube.com/watch?v=Ye-j4s8TAlw

czyla