Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Liberálbolsik egymásközt

Egymást szedtük rá azzal, hogy tudunk:
Most a valónál mind elámulunk. (Madách)

 
X: Te, most olvasom a Népszavában, hogy az MSZP törzsszavazói közül sokkal többen vannak a DK-t zsigerből gyűlölők, akik Gyurcsányt árulónak tartják, mint ahányan most Dobrevre szavaztak, ezért ezek semmi körülmények között nem fognak Klárára voksolni.
 
Y:Mit akarsz ezzel mondani, hogy akkor legyen inkább a Karácsony?
 
X:Az tenné még be az ajtót! A legtöbb pénzből kampányoló Karácsony Gergely? Aki sofőr nélkül még Szombathelyre sem találna el magától? Aki jócskán lemaradva csupán a második helyen végzett? Aki vidéken csúfosan leszerepelt? A DK-s jelölt, a Csaba jól megírta : Karácsony a csúfosan leszerepelt jelölt jelölt, úgy akarja csűrni-csavarni, hogy a végén ő nyerjen, mert azt hiszi, (a hülyéje), hogy ez jár neki.
 
Y:A Márki-Zay?
 
X:Pont az a Fidesz csicska hiányozna még. Számomra több mint gyanús MZP hirtelen megnövekedett budapesti támogatása a Dobrev terhére. Sőt Márki-Zaynak helyenként nagyobb volt a támogatottsága Budapesten, mint Klárának. Ez előttem egyszerűen érthetetlen.
 
Y:Szerinted ezeket a Fidesz tolta be?
X:Nézd, ilyeneket is sejtetnek. Ugyanakkor van, aki szerint Dobrev végigjárta a vidéket és hihetetlen kemény kampányt folytatott és ennek az eredményes munkának köszönheti a szavazatokat!
 
Y:Milyen szavazatokat? A jobbikosok szerint vidéken szinte nem is lehetett szavazni.
 
X:Hazudnak a kis náci köcsögök.
 
Y:Ha neked senki sem jó, akkor szerinted mégis ki legyen Orbán kihívója?
 
X:……..?
 
Y:Ugye olyanokat én is olvastam a Népszavában, hogy itt van az a csapda helyzet ami Orbán győzelmi esélyét megnöveli. Reális a veszély, hogy még egy esetleges ellenzéki győzelem esetén is béna kacsa állapotba kerülne a parttalan viták és veszekedések miatt a koalíciós kormány. Ez pedig pillanatok alatt kiábrándultságot okozna a társadalomban. Az ellenzékiek felelőtlen és teljesíthetetlen választási ígéreteinek az lehetne a következménye, hogy az emberek majd azt mondanák: na ugye, győztek, de zűrzavar van, javulás nincs. Sokan gondolnák, hogy maradjon inkább a rend és biztonság.
 
X:Ne szórakozz velem! Ez az igazi veszély, amitől én valóban félek.
 
Y: Na, végre valamiben egyetértünk!
 
 
czyla