Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


A Financial Times kommentátora szerint arabokkal, ázsiaiakkal kell feltölteni a visegrádi országokat

Csaknem nyíltan kimondja az őslakosság lecserélését, csak ő a demográfiai feltöltés kifejezést használja.

A Financial Times hasábjain írt véleménycikkében Parag Khanna, aki magát globális világpolgárként határozza meg, arról értekezett, hogy a Visegrádi Négyek országainak arab és ázsiai tömegeket kellene befogadniuk, meg kell nyitni a bevándorlási csapokat.
 
“A mai nehéz pénzügyi helyzetben lévő és elnéptelenedő visegrádi országoknak egy nagyobb föderatív szövetségben kellene összefogniuk, hogy hatékonyabban tudják kezelni erdőgazdaságukat, mezőgazdaságukat, folyóikat, mindezt azért, hogy felkészülhessenek az arabokkal és ázsiaiakkal való demográfiai feltöltésre”.
 
Csaknem nyíltan kimondja az őslakosság lecserélését, csak ő a demográfiai feltöltés kifejezést használja.
 
A cikk íróját a Remix News idézi. Khanna a szerzője egyébként a “Hogyan változtatja meg a világot a tömeges migráció- és mit jelent ez számodra” című könyvnek, arról elmélkedik milyen (egyébként nem túl valószínű) apokaliptikus események miatt indulnak meg “milliók, ha nem milliárdok” a harmadik világból az úgynevezett nyugati országok felé.
Khanna szerint azonban ezek az elméleti emberáradatok áldássá válnak majd Európa és Észak-Amerika számára, hiszen a nyugati társadalmaknak súlyos demográfiai válsággal kell szembenézniük a jövőben.
 
“Észak-Amerikában, Európában és Észak-Ázsiában egyre súlyosabb a munkaerőhiány, és ezeknek a régióknak ennek megfelelően ki kell nyitniuk a bevándorlási csapokat” írta. De ezzel még nincs vége. Kvázi globalista háborús kiáltványt tesz közzé azzal, hogy “új munkamegosztást követel a kontinensek között”, kijelentve, hogy Észak-Amerikának és Eurázsiának több embert kell magába szívnia.
A Világgazdasági Fórum globalista elitjéhez és a Külkapcsolatok Tanácsához kötődő Khanna egyébként jó liberálishoz méltón kizárólag gazdasági megfontolások szempontjából vizsgálja az arab és ázsiai tömegek Európába telepítését, amit ő csak “feltöltésnek” nevez. Újabban pedig a mainstream által felkapott klímaváltozást is ennek a megközelítésnek a szolgálatába állította.
 
Forrás: korkep.sk
(2021.10.15.)