Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Nincs új a Nap alatt, ha Magyarország lejáratásáról van szó

A minap tette közzé előzetes észrevételeit Magyarországról Irene Khan, az ENSZ vélemény- és véleménynyilvánítási szabadsággal foglalkozó különmegbízottja. Szóba is került persze a balliberális mantrák mindegyike a médiaszabadság és médiapluralizmus kérdésétől kezdve egészen a gyermekvédelmi törvényig – írta közösségi oldalán Varga Judit.
 
A magyar igazságügyi miniszter szerint „úgy tűnik, Megbízott asszonynak az a mérgező környezet, ha egy országban nincs túlsúlyban a liberális fősodor, hanem épp csak annyira van jelen, mint a konzervatív oldal.”
 
Hozzátette: sajnáljuk, ha egyesek nem azt a liberális hegemóniát találják itthon, mint amit a „fejlett” Nyugaton megszokhattak, számunkra azonban a médiapluralizmus a különböző nézetek egyenlő megjelenését jelenti.
 
Varga Judit kifejtette: azt is lassan megszokhatjuk, hogy a szokásos frázisokkal próbálják a gyermekeink védelmében tett intézkedéseket is élesen bírálni. Ezzel kapcsolatban ugyanakkor álláspontunk világos: senki, még az ENSZ sem mondhatja meg a magyar szülőknek, hogyan neveljék gyermekeiket. Ez az ő kizárólagos joguk, amit mindenkinek tiszteletben kell tartania. Az pedig csak hab a tortán, hogy a teljesen „független és objektív” Irene Khan egyébként nyolc évig volt a Soros György által is bőségesen megfizetett egyik NGO főtitkára.
 
Forrás: Varga Judit közösségi oldala
(2021.11.23.)